Exterior de Mercadona des de gespa
SOCIETAT

La fruita de temporada amb més beneficis que ja pots trobar a Mercadona

Amb l'arribada de l'estiu arriba una de les millors temporades per a la fruita i aquesta passa desapercebuda

Mercadona ja té disposades a les prestatgeries totes les fruites de temporada de l'estiu que arriben al juny. I, ni de bon tros, són poques, però n'hi ha una que destaca per les seves característiques particulars.

Descobrirem aquest meravellós regal de la natura que acaba d'arribar als nostres comerços. La fruita que ens rejoveneix en tots els sentits i que ja ha arribat a Mercadona.

Està destacant entre les fruites de temporada que ja es troben a Mercadona

La temporada d'estiu, pel que fa a les fruites, ja ha començat. Tornen l'amorós de les cireres, la frescor de la síndria, el dolç del meló i l'acidesa de la maduixa.

És, probablement, la temporada preferida de molts de nosaltres. Ja que la natura funciona sola, i ens brinda aliments dolços i frescos per encarar amb salut els mesos que venen, de tanta calor...

No obstant això, d'entre elles n'hi ha una que passa bastant desapercebuda. Per què hi ha els famosos préssec i nectarina, però, i l'albercoc?

L'albercoc és fruit propi d'aquesta època. I que aporta una quantitat de beneficis no només, i òbviament, saludables, sinó, a més, força singulars que, potser, desconeixies.

Safata d'albercocs sobre fons desenfocat de Mercadona

L'albercoc ens renova des del maig fins a finals d'estiu

Mercadona està arrasant amb el pack de 700 grams d'albercoc a 2,79 euros. Un producte ple de felicitat, salut i especialment bellesa natural.

L'albercoc gaudeix d'un gran component de vitamina A, imprescindible per a la nostra rodopsina. Un pigment que és sensible a la llum i que, produït a les quantitats adequades, ens optimitza la capacitat de visió.

Aquest pigment, que desenvolupem gràcies a l'albercoc, és l'encarregat de poder veure i diferenciar millor els colors amb menys llum. Ho sabies?

A més, l'albercoc és alt en betacarotè, per això el seu preciós color entre rosat i taronja. Aquest component, com a antioxidant i a través de la vitamina A, ens ajuda a protegir les cèl·lules dels radicals lliures.

En definitiva, l'albercoc té propietats especials, més enllà de les vitamines, els minerals, l'aigua i el sucre necessaris, que aporten altres fruites. L'albercoc ens ajuda a veure millor i a ser vistos més radiants!

Preus i ofertes actualitzats el dia 24/05/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: