Primer pla del cartell del logo de Mercadona
SOCIETAT

El famós producte que ja no trobaràs a Mercadona: 'Què ha passat?'

Una xocolata molt coneguda de Mercadona ha estat la que ha estat retirada de les prestatgeries de la cadena

Mercadona ha retirat una xocolata. I de nou ho ha fet sense avisar prèviament, desconcertant els clients. Aquests es veuen a l'obligació d'haver de preguntar per confirmar-ho.

Mercadona no sempre confirma que s'ha retirat l'article, i per això hi ha esperança. Però en molts casos, la mala notícia només es confirma, com ha passat amb aquesta xocolata. I és que pot ser que, d'un dia per l'altre, vegis que el teu favorit deixa de vendre's.

En aquest sentit, Mercadona no mira xifres, perquè aquesta xocolata sí que tenia els seus seguidors. Concretament, es tracta de la xocolata negra 92% d'Hacendado. Aquest era una gran opció per als que volien menjar xocolata, però que aquesta fos saludable.

Mercadona confirma que la xocolata ha estat retirada

Com pots llegir en aquest missatge de X , l'usuari @jesuscabcar pregunta a Mercadona sobre la xocolata negra 92% de la cadena. Aquest era una gran opció, ja que tenia una gran qualitat nutricional que ho feia molt atractiu. Per això, quan ha deixat de vendre's s'ha trobat a faltar.

Entre les característiques que tenia aquesta xocolata, s'hi troben que no contenia ni edulcorants ni sucres afegits. A més, tenia una alta quantitat de fibra de xicoira. Per això, els que busquen opcions saludables acostumaven a recórrer-hi.

La resposta de Mercadona, com sol passar, ha començat demanant disculpes. Han explicat al client que ja no venen aquesta xocolata. De nou, li han promès passar el seu interès als responsables per si es replantegessin la decisió.

Missatge en X sobre la xocolata negra 92% de Hacendado

La xocolata que ofereix Mercadona com a alternativa

Una de les coses que fa Mercadona en les respostes d'aquest tipus és oferir una alternativa. D'aquesta manera, el client pot ser que trobi un substitut que, en principi, s'assembla al que es comprava prèviament. En aquest cas, la cadena ha suggerit que pot comprar la rajola de xocolata negra 99% de cacau.

Aquesta xocolata es ven en el mateix format de 100 grams que la desapareguda. El preu és d'1,80 euros. La principal diferència és que tots els punts forts que t'hem dit que tenia la retirada, en aquesta no es destaquen.

Xocolata negra 99% de Mercadona

És més, al mateix fil, un altre usuari, @alberto_lpzvll, no ha donat suport a la idea que pugui ser una alternativa. Segons la seva opinió, la xocolata retirada tenia "un bon sabor i no portava cap edulcorant". Afegeix que aquesta nova opció que presenta Mercadona "menjar-ho sol és com menjar fang".

Preus i ofertes actualitzats el dia 30/04/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: