Una persona està dreta en una oficina de loteria, mentre que en un requadre es mostra un grup de persones celebrant amb una ampolla de xampany.
SOCIETAT

Euromillones deixa un nou milionari a Espanya i el pot puja a 29 milions

El premi correspon a El Millón de Euromillones i deixa desert el de primera categoria i la xifra augmenta

Euromillones segueix repartint diners i felicitat per tot el país. Cada sorteig és una nova oportunitat per emplenar el compte bancari d'algun participant que espera el pot amb ganes. En aquesta ocasió, l'estrella de la sort s'ha desplaçat fins a les Illes Balears i hi ha repartit El Millón.

Segons han informat des de Loterías y Apuestas del Estado, el premi ha caigut a la urbanització Maioris Décima de Balears. Tot i que no ha estat l'únic a Espanya. De fet, fins a sis persones més han vist com la sort els ha somrigut.

D'aquesta manera, Euromillones torna a demostrar que encara que sembli impossible, els premis toquen. Així i tot, el gran pot encara està en joc. Ja que no hi ha hagut cap premiat en primera categoria, els diners ja ascendeixen als 29 milions d'euros.

Euromillones i els seus números de la sort

Cada sorteig té uns números que són els encarregats de donar la bona notícia als participants. En aquesta ocasió, el sorteig del 9 de juny va tenir els següents números amb encert:

  • 06, 15, 19, 28 i 39
  • Estrelles: 07 i 11

Més enllà del guanyador d'El Millón de Euromillones, a Espanya el sorteig va deixar sis encertants més en quarta categoria (4+2). En aquesta ocasió, cadascun va guanyar un total de 998,37 euros cadascun. Res a veure amb els grans premis, però una gran ajuda per a aquests mesos de l'any.

Muntatge de persona en una pluja de bitllets i cercle de ninot pensatiu

Així mateix, no hi ha butlletes encertants de primera categoria (5+2), fet que ha contribuït que augmenti un dels pots d'Euromillones més somiats. Fins a 29 milions d'euros podria guanyar la persona que encerti els números, per això l'aposta i l'expectació és màxima.

El que has de fer si et toca Euromillones

Ha de ser complicat pensar amb celeritat després de saber que el teu compte bancari augmentarà en milions d'euros. Tot i això, cal aplicar un moment de serenitat per no saltar-se cap pas i poder gaudir sense por la por.

Per això, cal que qualsevol persona que rebi un premi d'Euromillones segueixi una sèrie de passos que permetin accedir als diners. On cobrar, com fer-ho i què declarar són passos imprescindibles perquè la nova vida comenci a funcionar.

No hi ha dubte que els encertants de l'últim sorteig viuran l'estiu de manera diferent. No haver de preocupar-se per arribar a final de mes és una sort que molt pocs en poden gaudir.

➡️ Societat

Més notícies: