Exterior d'una botiga Decathlon a Usera, amb el cartell a primer pla

Gaudeix al màxim amb el llit elàstic hexagonal de Decathlon de Domyos

Porta la felicitat al teu jardí amb l'equip esportiu de Decathlon dissenyat per saltar

Segurament tu també has volgut tenir un bon llit elàstic on saltar i passar l'estona de petit. Moltes vegades això no ha sigut possible pel fet que no tenies jardí, l'espai no era suficient o, simplement, no s'ho podien permetre els teus pares.

Per això, avui t'oferim el producte de Decathlon amb què faràs molt feliç els teus fills.

Un article esplèndid on els riures estaran assegurats. Amb el llit elàstic hexagonal de la marca Domyos que ha posat a la venda la cadena francesa, la diversió està més que assegurada. Ha arribat el moment de muntar les millors festes d'aniversari i donar una bona sorpresa als més petits de la casa.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

Gaudeix amb el llit elàstic de Decathlon

Si a tu també t'encanta treure el teu costat més nen, fer-te unes bones rialles i gaudir amb els teus fills, aquesta novetat és per a tu.

La majoria dels petits sempre han desitjat tenir un llit elàstic on poder saltar i desprendre energia. Ara, ha arribat el moment de fer realitat els seus somnis i sorprendre'ls amb el producte de Decathlon.

La cadena esportiva més de moda ha tret a la venda un equip esportiu dissenyat per saltar. Estem parlant del llit en forma hexagonal de la mà de Domyos.

Decathlon ha volgut que gaudim al màxim i ha llançat aquest equip esportiu. Compte amb un format de 8 costats i parets de seguretat en forma de xarxa per tenir la màxima protecció possible. A més, té una superfície de salt que abasta 2,56 metres quadrats.

Llit elàstic hexagonal 240 cm fins a 130kg amb xarxa de seguretat de la marca Domyos de Decathlon
El llit elàstic de Decathlon suporta fins a 130 kg | Decathlon

Pel que fa al pes de resistència, aquest llit elàstic suporta un màxim de 130 quilograms alhora. Pel que els petits de la casa, podran gaudir-ne al màxim amb total seguretat. A nosaltres ens encanta la idea.

Pals de seguretat reforçats

Sabem que moltes vegades aquests articles no produeixen una gran seguretat. Però hem de convidar-te a confiar en aquest llit elàstic que ha estat dissenyat amb 3 punts de suport. Aquests aporten una gran estabilitat perquè no passi cap mena de problema.

Inclou una xarxa de protecció que té una cremallera frontal per poder facilitar-ne l'ús. I fins i tot, ve amb pals de seguretat reforçats amb coixinets per evitar al màxim els danys i cops. El llit elàstic hexagonal té un tractament anticorrosiu molt útil per allargar tot el que es pugui la seva vida.

Entre els seus components, cal destacar que està feta amb un quadre 100 % d'acer, el teixit és de polipropilè i està coberta amb PVC combinat amb escuma de polietilè. Cal esmentar que Decathlon ha dissenyat aquesta meravella de producte de manera que es pugui reparar en més d'un 80% de les seves parts.

Estem segurs que es tractarà de tota una inversió a llarg termini, de la qual no te'n penediràs. Fes-t'hi com més aviat millor i deixa que gaudeixin els teus fills al màxim amb el llit elàstic de Decathlon. Les rialles estan més que assegurades.

La cadena francesa ha posat a la venda aquest llit elàstic hexagonal Domyos per 199,99 €. A principis d'estiu, tenia una rebaixa del 10 %, però ja no en té. La trobaràs disponible tant a la web de l'empresa com a les botigues físiques.