Eroski treu una novetat a la seva carnisseria que em sembla el millor del mercat
Eroski aconsegueix que la composició de la seva hamburguesa no em tiri enrere gràcies al seu alt contingut de pollastre
Eroski m'ha sorprès gratament amb la seva hamburguesa de pollastre crispy. Normalment, quan veig aquesta opció de pollastre cruixent al supermercat no em sol atraure. I és que en la seva composició es veu que la quantitat de pollastre és força baixa, per la qual cosa té molts additius.
En aquest cas, no en puc posar cap però a Eroski, en aquest sentit. Sí que és veritat que en tenir l'arrebossat cruixent no és del tot saludable, però no està gens malament. A més, pel que fa a ingredients m'ha suposat un gran descobriment.
Al meu Eroski aquesta hamburguesa es marca com a novetat, i sí que és veritat que no l'he vist abans. Venen dues unitats en una safata de 240 grams que costa 2,49 euros. I el més important a banda de tot el que hem dit: no pot ser més bona.
Una hamburguesa amb molt de pollastre
Eroski té una hamburguesa de pollastre que realment val la pena. Perquè te'n facis una idea, aquest mateix tipus d'hamburguesa a Mercadona només té un 64% de carn de pit de pollastre. Tot i això, a l'opció d'Eroski veiem que de la part del pollastre, el 90% és carn d'aquest animal.
Per això mateix, estem parlant d'un producte que gairebé no té additius i que és més saludable. És cert que el pa cruixent que té per sobre li resta una mica, però no obsta perquè almenys la carn està bé. Una cosa que avui s'agraeix, és que es tenen tant en compte els percentatges per menjar millor.
Això es nota al sabor, ja que no pot estar més bona. És més, és perfecta per menjar en un plat sense necessitat d'afegir-hi una salsa ni res. L'exterior cruixent i un interior de qualitat fan una barreja deliciosa.
És important destacar que la carn utilitzada en aquest compte amb el certificat de benestar animal. Per altra banda, té una part de consciència mediambiental. I és que la safata està feta amb material reciclat en un 80%.
L'hamburguesa ha d'estar totalment feta abans de menjar-la
A l'embolcall d'aquesta hamburguesa de pollastre d'Eroski es recomana fer a la paella. Per això, hauràs de cuinar durant dos minuts i mig per cada costat a foc lent. Però també s'indica una cosa força important.
I és que es demana que l'interior estigui totalment cuinat abans que la mengem. Tot i això, et diré que en el meu cas he preferit fer-la a la fregidora d'aire com acostumo a fer habitualment. D'aquesta manera evitava fer servir oli.
Si les vols cuinar totes dues alhora, et recomano que facis servir una reixeta, ja que són una mica grans. Un cop col·locades, només les hauràs de fregir durant 7 minuts per cada costat a una temperatura de 180 graus. Obtindràs una hamburguesa ben cuinada i amb l'exterior cruixent que se n'espera.
Valors nutricionals de l'hamburguesa crispy d'Eroski
Valors mitjans | Per cada ració (120 g) |
Valor energètic | 1104 kJ /265 kcal |
Greixos dels quals saturats | 16 g 2,9 g |
Hidrats de carboni dels quals sucres | 13 g 1,2 g |
Proteïnes | 15 g |
Sal | 1,5 g |
Més notícies: