Fotomuntatge amb fons d'un supermercat Mercadona i al capdavant un mapa de Catalunya amb la bandera catalana i interrogants
SOCIETAT

L'empresa catalana que està darrere de molts productes de Mercadona i no ho sabies

Aquesta és l'empresa darrere de diversos productes Deliplus de Mercadona amb un centre de fabricació a Catalunya

Mercadona és, avui dia, un gegant al sector dels supermercats a Espanya. No hi ha ningú que no hagi tastat alguns dels seus aliments, que es comercialitzen sota la seva marca blanca, Hacendado.

No obstant això, el que és menys conegut és una altra empresa que està darrere de diversos productes. Es tracta, de fet, d'una de les empreses catalanes darrere d'una altra de les marques per les quals Mercadona fa anys que aposta. I és que Deliplus fa temps que s'encarrega dels productes de cura personal i higiene de la cadena de supermercats de Juan Roig.

L'empresa catalana darrere de molts productes de Mercadona

És així. Mercadona té diverses marques blanques, entre elles, la reconeguda Hacendado, amb què la cadena de supermercats comercialitza alguns dels seus productes més populars d'alimentació.

Tot i això, també hi ha Deliplus, la seva marca blanca destinada a productes més d'higiene i cura personal. Encara que el que és més desconegut per al públic en general són les empreses que es troben darrere de la marca Deliplus.

De fet, hi ha una empresa catalana que està darrere de diversos dels seus productes estrella venuts a la cadena de Juan Roig. Laboratoris Maverik, Ubesol i RNB són tres dels noms darrere de Deliplus, com ha informat el mitjà digital Ideal.

La primera de les empreses, però, a diferència de les altres, té un dels seus centres de fabricació a Catalunya. Concretament, aquesta s'ubica a Ulldecona (Tarragona).

L'empresa, propietat del grup UBESOL, es dedica des de l'any 1995 a fabricar gels de bany, sabons de mans, desodorants, entre altres productes similars, per a la marca Deliplus, “de venda exclusiva a Mercadona”.

Fabricants de la nova gamma de xampús de Mercadona

L'empresa Laboratorios Maverik és, a més, l'encarregada de fabricar la nova gamma de xampús de Mercadona, Family Solution, de la marca Deliplus.

Es tracta de dos xampús d'higiene capil·lar familiar de gran format que ja es poden trobar als supermercats valencians. Compta amb dues varietats diferents: el xampú amb extractes de fruites naturals, amb una fórmula vegana, i el xampú extra suau.

Els dos xampús estan pensats per a tots els públics, com el seu nom indica. De fet, es poden començar a fer servir a partir dels 3 anys. I la seva aplicació és molt senzilla. Només cal humitejar els cabells amb aigua, aplicar el producte, i aclarir-los amb aigua abundant després.

➡️ Societat

Més notícies: