Muntatge d´una imatge de fons d´un bany i en primer pla una mà d´una persona amb una carxofa de dutxa a la mà, i aigua sortint

Els 2 gels de dutxa que recomana l'OCU i pots comprar per 3 € al supermercat

L'OCU els considera els millors que hi ha a la venda en aquest moment

L'OCU sempre intenta donar-nos informació perquè no caiguem en paranys com a consumidors. Així, ara ha desvetllat les estafes estiuenques més habituals i també l'engany en què hem d'evitar caure quan fem la compra.

Però, per si no n'hi hagués prou, l'OCU ha revelat la conclusió a què ha arribat respecte a uns productes d'higiene que tots fem servir. Ha dut a terme en aquests moments una anàlisi exhaustiva de gels de bany, i fruit del mateix n'ha establert tres com els millors. Aquests es poden trobar als supermercats i per uns preus molt interessants, sent el de dos d'ells inferior als 3€.

L'OCU revela els millors i més econòmics gels de bany actuals

L'OCU és habitual que faci estudis sobre diferents aliments i productes que es poden trobar a qualsevol llar. D'aquesta manera, pretén donar compte als consumidors i usuaris de quins són els millors tenint en consideració criteris com ara el preu, la qualitat i la seva composició. I precisament per aquest motiu ara n'ha emprès un sobre gels de bany.

Concretament, ha analitzat a fons un total de 13 productes d'higiene d'aquest tipus. Per això han posat atenció a criteris com la hidratació de la pell, la fórmula, l'etiquetatge, l'envàs i l'aroma, entre d'altres.

L'Organització de Consumidors i Usuaris realitzant aquesta tasca ha descartat un total de set com els millors. El motiu és que no oferien la hidratació necessària per a la pell. Sí, no aconsegueixen que quedi suau, en bon estat i sense mostres de tibantor.

Muntatge d'una noia dutxant-se al bany de casa
Hi ha moltes persones que busquen el gel amb millor relació qualitat-preu | Getty Images, Pexels

Després, han continuat estudiant els sis articles restants i han arribat a descobrir quins són els millors de tots.

La medalla de bronze del rànquing realitzat per l'OCU ha anat a parar a les mans del gel Biomeprotect Dermo de Sanex. Aquest, l'únic que té en contra és que no disposa d'un envàs de plàstic reciclat. D'altra banda, és una opció magnífica per dutxar-se i presumir d'una pell impecable.

Es tracta dun article que és molt assequible per a qualsevol butxaca. Sí, perquè en aquests moments costa 2,99€ el recipient de 600 mil·lilitres.

L'OCU ha col·locat en segona posició el rànquing dels millors gels de bany un de la marca Dove. En efecte, el que es presenta sota el paraigua dels termes Hidratació profunda i que es pot comprar també al supermercat per 2,99 € l'envàs de 540 mil·lilitres.

Muntatge amb una imatge de fons d'una dutxa amb aigua caient i en primer pla dues imatges dels gels de dutxa Dove i Sanez
Aquests dos gels estan molt ben valorats i són barats | Dove, Sanex

D'aquest ha destacat, sobretot, com hidrata i cuida la pell. Tot i que també ha valorat molt positivament que en la seva composició no hi ha microplàstics i que el seu envàs sí que es pot reciclar al 100%.

Us ha posat algun punt negatiu? Sí. Exactament el fet que la seva fragància conté ingredients que poden provocar al·lèrgies.

L'OCU assenyala el millor classificat entre els gels de bany

Després de conèixer la segona i tercera posició del rànquing de l'OCU, heu de conèixer qui ocupa el primer lloc. I no ha estat cap altre que el Gel Lavant Lipikar de la marca La Roche-Posay.

D'aquest producte cal saber que està compost d'elements com ara la mantega de karité i niacinamida calmant. Així mateix, sobresurt perquè protegeix fins i tot les pells més sensibles, per la qual cosa pot ser utilitzat tant per nens com per adults.

Està pensat per a la higiene diària i té cura del que és l'efecte calcari de l'aigua. Si us interessa, es pot trobar ara a la venda per 12,99 € l'envàs de 750 mil·lilitres.

L'únic però que l'OCU ha posat a aquest article és que el recipient no es pot reciclar.