Façana amb vidriera de Mercadona en contrapicat amb marquesina de legtres grans a paret blanca

SOCIETAT

El dolç de Mercadona que pots menjar sense remordiments: és molt saludable

Mercadona es converteix en la seu dels veritables amants del dolç amb aquest producte de màxima puresa

El que és dolç no és dolent, el que és dolent són els sucres, sobretot quan són afegits. I de sobres sabem que menjar no engreixa, engreixen els excessos, la mala alimentació o el sedentarisme.

Ara bé, volem cuidar-nos i busquem les millors opcions perquè la nostra dieta sigui sana i, alhora, saborosa i plaent. Mercadona té la xocolata que pots menjar encara que necessitis baixar de pes.

Mercadona ven la rajola de cacau més pur possible i està boníssima

Quan té un alt percentatge de cacau, la xocolata és perfectament saludable. El cacau és una planta natural alta en molts elements que beneficien el nostre organisme si no se li afegeixen afegits artificials.

La tauleta de cacau 99% d'Hacendado, de Mercadona, és una de les novetats que més impacte ha tingut per a la cadena valenciana. Una puresa altíssima i una qualitat incomparable.

Caixa tauleta de cacau negre 99% d'Hacidat sobre fons desenfocat de Mercadona

Si ets dels que no pots deixar passar un dia sense sentir la intensitat del sabor de la xocolata, això és per a tu. Ja que abusar no és bo per a ningú i encara menys quan es tracta d'un dolç.

Tota una joia culinària per als amants del bon dolç als prestatges de Mercadona

A només 1,80 € per una tauleta de 100 grams a Mercadona, no hi ha res a pensar-se. Si t'agrada realment la xocolata, la intensitat del cacau deu ser per a tu un autèntic luxe.

Aquesta xocolata es destaca per la seva puresa, més alta que la de la mitjana de xocolates amb alt contingut en cacau. I per la seva composició natural de pasta de cacau, cacau en pols i mantega de cacau, sense cap tipus d'edulcorant afegit.

Els beneficis per a la salut són molts, ja que per començar el cacau és una font d'antioxidants. Això contribueix a la salut cardiovascular i a la reducció del risc de malalties.

A més, no oblidem les seves propietats estimulants, que poden ajudar a millorar l'estat d'ànim i proporcionar un impuls d'energia. Per això allò que, també, és un potent afrodisíac.

Preus i ofertes actualitzats el dia 28/03/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: