Muntatge amb l'exterior d'una botiga de Mercadona i un cercle amb la cara del dietista tiktoker Fran Susín
SOCIETAT

Un dietista reacciona al pernil salat més saludable de Mercadona: 'És un puntàs'

Després de reparar als additius del pernil curat envasat, ens trobem amb el més saludable de Mercadona

Sovint es dona per fet que el pernil curat que comprem tallat i envasat és de producció natural. Però ens equivoquem, que no venen envasats al buit, sinó en un blíster amb els seus additius.

Després d'adonar-nos de l'error, podem començar a fixar-nos en els ingredients que conté cada pernil envasat. Però, de moment, ja t'avancem quin és el més sa de Mercadona.

Mercadona ven un pernil de qualitat lliure de sucres i molt saludable

Potser no t'havies parat a pensar-ho, perquè pensaves que el pernil curat es tallava a rodanxes i s'envasava, sense més ni més, directament. Però res més lluny de la realitat.

Per descomptat, perquè es conservi envasat i sigui apte per al consum, el pernil, com qualsevol altre producte, porta additius. Molts, per exemple, porten sucre i massa sal.

El Pernil de Trevélez Antonio Álvarez en rodanxes extrafines, és un pernil de Mercadona que es presenta com el més saludable. Un pernil d'origen i qualitat que, a més, es preocupa del seu públic.

Blister gris de pernil curat de Trevélez Antonio Álvarez, sobre fons de Mercadona desenfocat

Que aquest pernil de Mercadona es presenti lliure de sucres i amb sal marina, en lloc de sal comuna, més processada, n'és la clau. Ja que el normal, tret que sigui acabat de tallar en xarcuteria, és que porti additius.

Un expert en nutrició recomana el pernil de Mercadona que sí que podem consumir

L'expert en nutrició Fran Susín ha estat l'expert que s'ha encarregat de recomanar aquest pernil en un dels seus vídeos. Segons ell, que no porti sal marina és "un puntàs".

Entenem que, amb això, ens indica que no és gens normal. Això ho fa una mica més sa que un altre que ja havia recomanat, anteriorment, en un altre dels seus vídeos.

També de Mercadona, el Pernil Salat Gran Reserva Costa Brava, s'anuncia "sense additius". Com que no porta sucre, l'expert nutricionista ho recomana als seus seguidors.

Gràcies a aquesta dada, ja sabem quines dues marques de pernil curat de Mercadona sí que són saludables. Una gran notícia, sobretot, tenint en compte que una, és, a més, Pernil de Trevélez.

Preus i ofertes actualitzats el dia 18/04/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: