Noia menjant saludable i fons de menjar sa

La dieta de 3 dies que asseguren que et fa baixar de pes sense fer res d'exercici

La dieta és restrictiva i dona protagonisme a les proteïnes

Tots, en algun moment puntual, ens hem volgut treure de sobre algun quilo sobrant. I això és precisament el que et passa a tu ara, que desitges perdre una mica de pes per a un esdeveniment o cita especial. Una situació davant la qual no saps què fer, però que ara potser pots resoldre ràpidament i eficaçment.

El que pots emprendre és tenir molt present la dieta de tres dies, anomenada dieta militar, que t'ajudarà a aconseguir aquest objectiu. Sí, perquè hi podràs depurar l'organisme i abaixar volum sense necessitat de sotmetre's a sessions exhaustes d'exercici.

Te la presentem a continuació.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Les claus de l'anomenada dieta militar

Perquè t'has deixat o perquè has comès diversos excessos darrerament tens clar que has agafat uns quilos. Quilos que ara vols fer desaparèixer gairebé per art de màgia perquè vols lluir bé durant la temporada o en un esdeveniment important. Tens a l'abast de la mà diferents plans d'exercicis i fins i tot dietes per aconseguir-ho, encara que avui te'n presentem una que potser no coneixies.

S'anomena dieta militar, encara que no té res a veure l'alimentació dels soldats, i es caracteritza perquè només es fa durant tres dies. Gràcies a aquesta, com es revela en la publicació Men's Health després d'analitzar Themilitarydiet.com, s'aconsegueix reduir el volum de la silueta. I també depurar l'organisme.

Aliments saludables i persona en una bàscula
Aquesta dieta militar se sustenta en aliments rics en proteïnes | Africa Images, Getty Images Pro

Com hem esmentat, només es pot dur a terme durant tres jornades seguides. Si després es volgués tornar a posar-la en pràctica, caldria deixar quatre dies de descans entre una vegada i una altra.

De la mateixa manera, has de saber que bàsicament se sustenta en dues coses. D'una banda, es basa a eliminar dos àpats que es fan diàriament. Ens estem referint tant al pica-pica de mig matí com al berenar.

D'altra banda, estableix que durant el temps que s'està fent aquesta dieta no cal fer exercici. Com a molt, permet sortir a caminar o fer una passejada amb bicicleta. Això sí, cap de les dues activitats no ha d'excedir més d'una hora.

Pilars alimentaris de la dieta militar

Si és important saber quant dura o en què es basa, també ho és saber quins són els aliments als quals els dona protagonisme. Doncs bé, la dieta militar aposta per productes que, sobretot, són molt rics en proteïnes. Aquest seria el cas de la tonyina, el bròquil, el pollastre, el gall dindi i els llegums. Així mateix, opta per integrar igualment la pinya, el tofu, els fruits secs i la coliflor.

Hi ha més aliments que permeti prendre? Sí, el pa integral, el te verd, el cafè i fins i tot el formatge en les diverses modalitats. Encara més, fins i tot dona l'oportunitat que puntualment es pugui prendre gelat de vainilla.

Dos ous coent-se en una olla amb aigua i una imatge d'un rellotge a la dreta
Els ous cuits és una opció per al dinar molt recomanada per a aquesta dieta | Getty Images, PixaBay

Partint d'aquestes premisses, un esmorzar adequat segons aquesta dieta seria una tassa de cafè o te amb una torrada de pa integral amb oli d'oliva. Esmorzar al qual es podria afegir una peça de fruita com la poma o el plàtan.

Per dinar, les opcions més recomanables per a aquesta dieta serien una torrada integral i un ou cuit. O bé una torrada integral amb tonyina en conserva i una tassa de te.

Finalment, un exemple de proposta per al sopar és aquest: un filet de pollastre a la planxa, una mica de bròquil i un plàtan. I per finalitzar una mica d'un gelat de vainilla riquíssim.