Interior de la botida de roba Zara

Els dos dies de la setmana que has d'anar a Zara si vols trobar de tot

Optimitza les teves compres a Zara

Zara, una de les marques de moda més populars tant a Espanya com a tot el món, destaca pel seu estil modern i assequible.

Una de les estratègies clau de Zara és la seva capacitat per adaptar-se ràpidament a les tendències canviants de la moda. Així com portar noves col·leccions a les botigues amb una freqüència impressionant.

Això s'aconsegueix mitjançant un sistema de disseny i producció àgil, que permet a Zara respondre a les demandes del mercat en temps rècord. Sovint, però, els seus productes volen prestatges en qüestió d'hores.

És per això que aconseguir la peça desitjada pot convertir-se en un veritable desafiament. No obstant això, hi ha estratègies que pots fer servir per augmentar les teves possibilitats d'èxit. Vegem-les!

El dia de les novetats a Zara

Un dels trucs més efectius per assegurar-te de no perdre't aquesta peça anhelada és visitar les botigues de Zara els dies que es llancen les novetats: els dilluns i els dijous.

Aquestes són les dates en què les botigues de Zara reben nous productes, cosa que augmenta substancialment les possibilitats de trobar exactament el que busques. Tenir al cap aquests dies et permetrà estar entre els primers a explorar i adquirir les noves incorporacions a la col·lecció.

Un home entra en una botiga Zara, el 5 de març de 2022, a Madrid (Espanya).
Dilluns i dijous: els dies claus per fer una visita a Zara | Europa Press

Ja veus que mantenir-se al corrent de les dates de llançament de les novetats a Zara pot marcar una gran diferència en la teva experiència de compra. Així que, a banda d'anotar al teu calendari els dilluns i dijous, també et recomano prendre nota dels següents tips:

Investiga prèviament. Abans de dirigir-te a la teva botiga més propera, pots explorar la pàgina web de Zara per obtenir una idea de les novetats que s'espera que arribin. Això us ajudarà a planificar la vostra visita i tenir una idea del que us interessa.

Arriba d'hora. Si tens al cap una peça específica o un conjunt que realment desitges, és recomanable arribar d'hora a la botiga. Això us donarà una millor oportunitat de trobar la teva talla i estil preferit abans que s'esgotin.

Fes una llista. Si tens diversos articles al cap, fer una llista t'ajudarà a mantenir-te enfocat durant la teva visita a Zara. Pots prioritzar els articles segons la teva preferència i assegurar-te de no passar per alt res important.

Prova diferents botigues. Si vius a una zona amb múltiples botigues de Zara, considera visitar-ne més d'una. No totes les botigues reben exactament les mateixes novetats alhora, de manera que explorar diferents ubicacions podria augmentar les teves possibilitats de trobar el que busques.

Sigues pacient i flexible. Les novetats poden ser molt populars i algunes peces podrien esgotar-se ràpidament. Si no trobes el que busques a la teva primera visita, no et desanimis. Zara sol reposar les seves existències i podria ser útil estar atent a les reposicions.

Això sí, recorda que la disponibilitat de productes pot variar segons la botiga i la demanda.

Logo d'una botiga sara al costat d'un dels seus aparadors amb un maniquí
Zara s'adapta ràpidament a les tendències del moment | Europa Press

Noves oportunitats a la botiga online

Zara renova constantment el seu inventari en línia, encara que no necessàriament a totes les talles. Igual que a les botigues físiques, els dies clau per al llançament de novetats a la botiga en línia són els dilluns i dijous.

Per tant, si prefereixes comprar des de la comoditat de la teva llar, aquests dies de la setmana ofereixen les millors oportunitats per adquirir els productes de la marca Inditex que tant desitges.

A més, seguir les xarxes socials de Zara i subscriure't al seu butlletí informatiu et permetrà estar al corrent de les darreres tendències i llançaments. Tot alhora que reps alertes sobre promocions especials.