Dia sorprèn versionant unes postres molt tradicionals pròpies de la Setmana Santa
Dia aprofita les dates en què estem per incloure aquesta novetat que no està passant gens desapercebuda
Dia no és aliè a les dates en què estem. Per això, ha volgut treure una novetat que estigui lligada a la Setmana Santa, concretament a les receptes més dolces. A ningú se li escapa que estem en època de torrijas i que compten amb molts seguidors.
Al supermercat Dia trobem pa per preparar les nostres torrijas a casa. Però no trobem unes torrijas elaborades tal com podem veure en altres cadenes. Però això no implica que no s'hagin fixat en aquest dolç per inspirar-se.
A Dia trobem les postres de torrija de la seva marca Caprichoso. És una reinterpretació d'aquesta recepta que també inclou una elaboració molt diferent, però això no fa que no pugui ser perfectament vàlida. Pots aconseguir-ho ja a qualsevol supermercat Dia en un pack de dues unitats que costa 1,79 euros.
Dia reinventa la recepta de les torrijas
Si estàs esperant trobar-te una versió tradicional de les torrijas tal com la coneixem, aquesta opció no és per a tu. Dia s'ha basat en la recepta tradicional, però ha volgut aportar-li el seu toc. Per això ens trobem amb unes postres de torrijas que se surteb del que habitualment coneixem.
En primer lloc, trobem un dolç que ve en una terrina de vidre, com qualsevol altre dels que té Dia. Cadascuna equival perfectament a una ració individual suficient per treure's l'enveja. A més, aquests pots es poden guardar per reutilitzar-los, o almenys jo els acostumo a donar ús.
Dins hi trobem, en primer lloc, una capa de llet tan líquida que has de tenir cura que no et caigui. Aquesta està aromatitzada i li dona el toc de sabor a la part que se suposa que és la torrija. En veritat, es tracta d'un pa de pessic que s'ha anat fent al bany maria en lloc de ser fregit.
Aquest últim aspecte presenta una de les principals diferències enfront de la recepta de torrijas més tradicional. Sí que és veritat que és una manera més saludable de cuinar, ja que no implica fregir en abundant oli. També sorprèn que s'utilitzi pa de pessic en lloc del pa que sempre s'usa per elaborar les torrijas.
Realment, té gust de torrijas aquest dolç de Dia?
El primer que he de dir sobre això, és que els canvis que ha introduït Dia a la recepta es noten i molt. Per exemple, el fet d'utilitzar pa de pessic fa que es diferenciï molt del que és original. Potser per això, veig força diferències amb les torrijas originals.
Sí que he de reconèixer que el sabor dels ingredients arriba a ser-hi, sent massa dolç. Trobem una llet aromatitza que, almenys per a mi, té aromes que ens fan recordar la tradició. Així mateix, cada envàs ve amb un sobre de sucre i canyella per completar-lo.
Trobem tocs que acostumen a tenir les torrijas, però no es pot dir que siguin unes postres que tinguin gust d'això. Té inspiració, però al final, l'element central, és un pa de pessic i no és pa. S'ha aconseguit el sabor a base d'aromes i afegits com el sucre o la canyella, només això.
Per menjar-ho, tenim dues formes. D'una banda, ja que és un aliment refrigerat, el podem menjar fred tal qual. Però per potenciar el sabor, Dia recomana que ho escalfem prèviament durant 30 segons al microones.
Valors nutricionals de les postres de Dia
Valors mitjans | per cada 100 grams |
Valor energètic | 777 kJ / 189 kcal |
Greixos dels quals saturats | 5,2 g 2,2 g |
Hidrats de carboni dels quals sucres | 31 g 22 g |
Proteïnes | 3,8 g |
Sal | 0,09 g |
Preus i ofertes actualitzats el dia 26/03/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.
Més notícies: