Porta des d'exterior de Decathlon de Finestrat, a Alacant

SOCIETAT

Decathlon rebaixa el producte exclusiu amb què et sentiràs un esportista d'elit

El preu més rebaixat del mercat d'aquestes sabatilles Adidas de running es troba a la web de Decathlon

El running no passa de moda. Des que va arribar, ho va fer per quedar-s'hi, i avui són moltes les persones que prefereixen sortir a córrer a l'aire lliure per fer exercici.

La preparació adequada per fer aquest esport és crucial. I unes sabatilles apropiades són l'essència: la clau per evitar lesions i gaudir de la cursa al màxim.

Decathlon és líder en venda de material i roba esportiva. I ho és perquè ofereix la millor qualitat al millor preu. I la rebaixa d'aquestes sabatilles n'és un exemple perfecte.

La rebaixa de la temporada a Decathlon per als amants del running

Les sabatilles Adidas Racer TR23 que ven Decathlon s'han definit com les sabatilles perfectes. Perquè ofereixen protecció i comoditat absoluta a parts iguals.

Amb elles et pots oblidar de preocupacions sobre possibles lesions. El seu disseny és, a més, superbonic, en beige amb la sola clapada i aquests tons rosa i salmó.

Sabatilla Adidas Racer TR23 beis de perfil sobre fons desenfocat de Decathlon
Sabatilla de dona Adidas Racer TR23 beis | Decathlon, e-noticies.cat

El millor de tot és que aquestes sabatilles estan actualment en oferta a Decathlon. I no només d'oferta, sinó que a la millor oferta que podreu trobar a Internet.

L'espectacular preu de 49,99 € les fa més accessibles que mai. Es poden adquirir tant a través del lloc web de Decathlon o a qualsevol botiga.

Les sabatilles Adidas Racer TR23, que encarnen el millor en termes de rendiment i estil. I ara poden ser les noves substitutes de les velles sabatilles a un preu d'escàndol.

Les Adidas Racer de Decathlon, dissenyades per córrer i amb materials reciclats

L'atractiu disseny versàtil i modern de les Adidas Racer TR23 les fa adequades per a qualsevol ocasió. No només per sortir a córrer, sinó per a qualsevol passeig per la ciutat.

La part superior està fabricada amb almenys un 50% de materials reciclats. Una elecció ecoconscient, que contribueix a reduir la petjada ambiental.

A més del seu atractiu estètic, estan equipades amb la tecnologia d'amortiment Cloudfoam. Per això proporcionen una experiència de petjada suau i còmoda.

Aquesta innovadora tecnologia absorbeix limpacte de cada pas, reduint la fatiga. I brinden una sensació de lleugeresa i comoditat que perdura durant tot el dia. Les Adidas Racer TR23 no només es destaquen pel seu rendiment, sinó també pel seu ajustament òptim i comoditat excepcional.

La seva forma clàssica, puntera rodona lleugerament elevada i canya baixa encoixinada ofereixen un ajustament còmode per a qualsevol peu. El material tèxtil transpirable manté els peus frescos i secs.

A més, el folre de tela és supersuau, cosa que afegeix una capa addicional de confort. Així ho confirmen les ressenyes dels clients de Decathlon, amb què ha arribat a una puntuació de 4,7 estrelles.

Preus i ofertes actualitzats el dia 21/02/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.