Entrada d'una botiga esportiva Decathlon

Els 4 biquinis de Decathlon amb què arrasaràs el pròxim estiu

Llueix-te amb els biquinis més top de Decathlon

Ja no en queda res, cada dia que passa queda menys per dir adeu a l'estiu. No obstant això, aquests són els 4 biquinis que han triomfat aquest estiu de Decathlon i creiem que també ho arrasaràs l'any que ve.

Igual que les influencers del moment, nosaltres també volem lluir el nostre cos i treure-li el màxim partit possible. Per això, Decathlon ens ha portat la solució perfecta en portar-nos uns quants productes.

L'empresa francesa ha posat diversos biquinis i banyadors a la nostra disposició. Diverses opcions que estem segures que t'encantaran tant com a nosaltres. T'ensenyem els models disponibles.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!

Comença l'estiu que ve de la millor manera amb Decathlon

Tot i que Decathlon és conegut pels seus productes relacionats amb l'esport, també en porta molts d'altres. Tots els estius podem veure nous para-sols per a les nostres terrasses o, fins i tot, neveres portàtils per amenitzar-nos les nostres vacances. I ara no parem de veure biquinis nous als quals no podem dir que no.

El gegant francès ha estat la nostra primera parada de la temporada per escapar-nos un cap de setmana a la platja. Una idea encertada, ja que hem trobat quatre peces que voldràs incloure tu també a la teva col·lecció de peces de bany.

La primera opció ens ha conquerit completament, parlem d'un must have en tota regla, que ens vindrà genial per lluir la nostra figura. Un bàsic amb un gir literal, gràcies al seu disseny nuat. El top és blanc, però té un detall del més curiós estil animal print amb relleu.

La part superior té multiposició, de manera que la podràs utilitzar de diverses maneres. Aquesta costa actualment 30 € a Decathlon, i la seva respectiva calceta val 30 €. Una inversió aquest estiu a la qual trauràs el màxim partit.

La tendència de quadres vichy continua

Aquesta temporada primavera-estiu hem estat testimonis de com la tendència de l'estampat vichy continua present a moltes peces. Ara, a Decathlon continua estant-ho, però s'ha traslladat a un biquini. L'empresa francesa ha posat a disposició un biquini de pota de gall vermell i blanc.

Un biquini que podràs portar tant a la platja com a la piscina i causar una gran sensació. Lamentant-ho molt hem de dir-te que actualment només està disponible la calceta per 11,99 €. Encara que potser a les botigues tingueu sort.

Aquest vestit de bany podrà ser el teu millor aliat aquest estiu. Una opció que està sent tota una tendència i que no et voldràs treure els dies de piscina. No esperis més i fes-te amb el teu.

"M'he comprat aquests biquinis de Decathlon i no pot ser més ideal"

Una altra de les opcions que ens ha cridat força l'atenció és aquest biquini al més pur estil francès. La part superior igual que la inferior tenen un estampat de ratlles marineres molt ideal. A més, la calceta emmotlladora és de cintura alta i només costa 14,99 €.

Calceta de biquini de dona alta modeladora de color blanc i blau marinera de Decathlon
La calceta d'aquest bikini és de cintura alta i té un preu de 14,99 € | Decathlon

Mentre que el top tipus triangle és lligat a l'esquena en ics i val ara 19,99 €. Dues peces que podràs utilitzar tant juntes com separades. A més, també hem vist un model rosa que no hem pogut passar per alt.

Top biquini de color rosa de dona esportiu de Decathlon
La part de dalt d'aquest biquini ara pot ser teu per 7,99 € | Decathlon

Aquest és un biquini en un dels tons que més està en tendència aquest any. Una peça d'aspecte setinat amb què podràs practicar esports aquàtics, que ofereix una gran comoditat. El top està disponible ara mateix per 7,99 €, mentre que la calceta podrà ser teva per 14,99 €.