Muntatge amb la imatge de l'entrada d'una botiga de Decatlhon i la cara del raper nord-americà Kanye West

SOCIETAT

Decathlon deixa a tots bocabadats amb la peça futurística que va portar Kanye West

Les peces amb què el polèmic raper ha sortit a passejar per París amb la seva parella són comprades ni més ni menys que a Decathlon

Kanye West ha destacat com un talentós raper i músic de la seva generació. Però també com una figura que genera controvèrsia en haver exalçat valors conservadors, violents i racistes.

No obstant això, la seva influència arriba més enllà de la música i de la polèmica, significant molt més el seu treball al món de la moda, i la influència que amb ell ha arribat a assolir.

Les seves col·laboracions, per exemple, amb Adidas, van donar vida a les emblemàtiques sabatilles Yeezy. Tot i la seva afinitat per l'alta costura, West sempre sorprèn amb la seva elecció de vestits extravagants de sorprenent origen.

El conjunt més recent, que va lluir amb la seva nova parella Bianca Cesori pels carrers de París, ha cridat l'atenció. Ja que s'ha revelat de seguida que prové ni més ni menys que de Decathlon.

Un look de passarel·la d'estrelles que comença i acaba a Decathlon

Aquest gir inesperat mostra una banda més creativa i menys pretensiosa de l'artista. Ja que el seu look complet, compost per jaqueta, pantalons i guants per a ciclisme, es troba disponible per al públic general.

Fa temps que la tendència de la moda de la gamma més alta ens sorprèn amb els looks més inesperats. Com passava amb Balenciaga, que venia polseres de brides a 600 €, o granotes de treball trencades a milers d'euros.

Kanye West ha agafat la tendència. Però també que el detall de gastar-se milers d'euros en un parell de peces de roba, és absurd quan no cal: i és que, en realitat, estem parlant de roba tècnica, no de disseny.

Kanye West sempre ha portat la moda a nous límits i això de Decathlon, per a ell, no era una qüestió d'escatimar. En aquest look també porta una caçadora Balenciaga de la col·lecció de primavera-estiu 2024 i unes sabatilles Nike Air Force 1 en negre.

Aquestes són les peces de Decathlon que vesteix Kanye West

Ja hem dit que, exceptuant la jaqueta que porta a sobre i les sabatilles, la resta és de Decathlon. Tot són peces dissenyades tècnicament per al ciclisme urbà, tal com es mostra en aquesta publicació de @kazkaz999 a Instagram.

Post d'Instagram del compte @kazkaz999 amb una imatge del raper Kanye West i les peces de roba que porta
Post a Instagram de @kazkaz999 | Instagram, @kazkaz999

La jaqueta de ciclisme urbà, en elegant negre amb franges reflectants i teixit impermeable, té un preu de 69,99 euros. Combinada amb unes sabatilles modernes, aporta un toc urbà i avantguardista al conjunt.

Els sobrepantalons de ciclisme urbà, valorats tan sols en 24,99 euros. Compleixen la funció de protegir de la pluja, però també compten amb un cobrecalçat que evita que les sabates es mullin.

El raper, conegut pel seu estil únic i audaç, demostra que la inspiració es pot trobar a qualsevol lloc. Fins i tot a una botiga d'articles esportius com Decathlon.

Però Kanye West no es va quedar aquí. Va agafar tot el joc de ciclisme urbà de Decathlon. També els guants, en realitat, sobreguants de ciclisme reflectors i paravents.

Si ets dels que t'agrada inspirar-te en looks extravagants, ara en tens l'oportunitat. Ja que les que va portar West, són les peces exactes que es troben a Decathlon.

La resposta dels seus fans ha estat aclaparadora. Moltes persones han corregut a adquirir el look de Kanye a Decathlon, algunes de les quals ja s'han esgotat.

Kanye West ha demostrat una vegada més que la moda es pot trobar als llocs més inesperats. Fins i tot en aquesta botiga d'articles esportius on tothom compra.

Preus i ofertes actualitzats el dia 06/03/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: