Imatge de l'exterior d'una botiga de Decathlon a Barcelona amb una dependenta col·locant productes a l'interior

SOCIETAT

Decathlon aconsegueix crear expectació amb aquesta novetat ideal per fer esport

Corre a Decathlon a buscar el nou sostenidor esportiu que permet una gran llibertat de moviment a l'hora d'entrenar

Decathlon és una firma que compta amb els dissenys més afavoridors per fer esport de manera còmoda i estilosa. Si el que busques és una peça que t'aporti subjecció i que et permeti una bona llibertat de moviment, a Decathlon la trobaràs. Hi ha una gran varietat de models que s'ajusten a tots els estils i gustos.

Aquesta setmana he fitxat un sostenidor ajustable de subjecció forta, que aporta una gran llibertat a l'hora de fer esport. Amb ell podràs gaudir fent qualsevol esport. Sabem que l'essencial és sentir-se lliure per moure's i amb Decathlon ho tenim.

Renova els teus vells tops esportius i fitxa aquest nou model. Compost amb teixits que aporten una gran suavitat. T'explico tot el que sé sobre el sostenidor esportiu.

Aposta per Decathlon per a més llibertat de moviment

Si vols renovar la teva roba esportiva vella, Decathlon és una bona elecció. La cadena ofereix una gran varietat de models que us ajudaran a practicar esport d'una manera còmoda i amb estil. A més, és una cadena que compta amb peces esportives a preus molt baixos.

Primer pla del sostenidor esportiu de Decathlon
El nou top de Decathlon és ideal per fer esport | @maaariamoral

Com el nou sostenidor ajustable de subjecció forta amb recobriment. Un disseny que proporciona una subjecció òptima del pit durant activitats d'alt impacte com és el cas del body attack o l'equitació. Atenta perquè això t'agradarà.

Decathlon sorprèn amb el nou sostenidor esportiu

Si estàs buscant un top esportiu que t'acompanyi en els teus entrenaments, atenta. A Decathlon he trobat aquesta setmana el sostenidor esportiu de fitness càrdio perfecte per a les teves sessions d'esport. És un model amb esquena de natació i tirants ajustables.

Plànol general del sostenidor esportiu de Decathlon
Es tracta d'un model amb esquena natació i tirants ajustables | Decathlon

Aquest disseny de Decathlon compta amb recobriment fix i ofereix una subjecció forta. A més, redueix un 29,2% el moviment del pit per la qual cosa et garanteix un bon entrenament. Aquest disseny és ideal per a esports d'alt impacte i manté el cos sec gràcies al teixit transpirable, d'assecat ràpid.

Decathlon ha dissenyat un sostenidor que té diversos tirants ajustables per poder garantir la màxima comoditat possible. Aquest model està disponible en color caqui grisenc, blanc neu, negre i també en rosa vell. Quatre tons força fàcils de combinar, que a més de garantir-te una gran comoditat t'aportarà un gran estil.

Plànol general del sostenidor esportiu de Decathlon
Està disponible en diversos colors | Decathlon

Disponible a botigues físiques Decathlon

El sostenidor esportiu de Decathlon actualment està disponible tant a la pàgina web de la cadena com a les botigues físiques. Disponible en els quatre tons esmentats des de la talla XS fins a la XL. El preu del producte de Decathlon és de 24,99 €.

Plànol general del sostenidor esportiu de Decathlon
Troba'l a la teva botiga Decathlon més propera | @maaariamoral

Aprofita ara i emporta't el sostenidor esportiu de fitness per molt poc. A Decathlon trobaràs les peces esportives més còmodes i estiloses per acompanyar-te als entrenaments. No esperis més i emporta-te'l abans que s'esgotin totes les unitats.

Preus i ofertes actualitzats el dia 31/03/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Societat

Més notícies: