Entrada d´un supermercat Lidl
SOCIETAT

La crema antiedat de Lidl que l'OCU compara amb les cares i només costa 4 euros

Segons l'OCU, la millor crema antiarrugues la ven Lidl, costa molt pocs diners i no té res a envejar a les cremes de luxe

Gràcies a l'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU), ja podem saber quina és la millor crema antiarrugues dels supermercats. És cert que a les perfumeries i als llocs especialitzats trobem molta més varietat d'aquest tipus de cosmètics.

No obstant això, als supermercats cada vegada treuen millors productes i encara que no tenen una gran varietat per triar, els preus solen ser més econòmics i ens resulta més fàcil adquirir-los en aquests establiments.

I després de la seva exhaustiva anàlisi per part de l'OCU, aquesta ha conclòs que la millor és una de Lidl que té un preu de només 4 euros.

Lidl ven la millor crema facial, segons l'OCU

Segons l'OCU la millor és la crema facial Q10 de la marca Cien. Lidl té dues versions d'aquesta crema una que és per fer servir per a dia, que és la que ens recomana l'OCU, i una altra per fer servir a la nit. Si vols accelerar el procés d'eliminació d'arrugues, l'ideal és que facis servir totes dues.

crema cent Q10 de Lidl antiarrugues

Aquesta crema de dia de Lidl té una mida de 50 ml que és habitual per a aquest tipus d'envasos. La seva absorció és molt ràpida i la textura és molt lleugera.

Això vol dir que si estem acostumades a maquillar-nos als matins no ens suposarà cap problema, ja que no haurem d'esperar per posar-nos el maquillatge després de la crema.

Compta amb una fórmula enriquida amb filtre ultraviolat que ens ajuda a protegir la nostra pell de les radiacions solars, i per tant, a endarrerir l'envelliment. Tot i això, els seus ingredients clau per eliminar les arrugues són l'àcid hialurònic i la vitamina E.

Amb l'àcid hialurònic aconseguim restaurar la hidratació, omplir la pell i prevenir l'envelliment. Aquest ingredient el tenim de manera natural a la nostra pell i és l'encarregat de retenir la humitat i emplenar les arrugues des de l'interior.

No obstant això, a mesura que van passant els anys la quantitat que tenim disminueix, per tant, una ajuda amb aquest tipus de cremes mai no ens va malament.

La vitamina E té propietats cicatritzants, antiinflamatòries i ens ajuda a mantenir una pell llisa i bonica. Es tracta d'un antioxidant potent que prevé el dany cel·lular i l'envelliment prematur causats pels radicals lliures, que són molècules que es generen per factors com la contaminació, l'estrès, el tabac o l'exposició solar.

Com podem observar, la relació qualitat/preu és molt bona, motiu pel qual l'OCU va incloure aquesta crema de Lidl a la llista de les millors cremes antiarrugues després de comparar-la amb 16 cremes de diferents gammes i preus.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: