Diverses persones celebrant el primer premi de la Loteria de Nadal
SOCIETAT

El conegut centre comercial que ha venut quatre premis de la Loteria de Nadal

El centre comercial ha repartit més de 90.000 euros amb dècims de quatre números diferents premiats

El sorteig de la Loteria de Nadal ja està en marxa. Com a cada any, el Sorteig Extra de la Loteria de Nadal se celebra al Teatro Real de Madrid, des d'on es repartiran les alegries.

Fins ara, els cinquens premis han estat ben repartits. Han esquitxat diverses zones d'Espanya, però Catalunya ha estat molt afortunada en aquest primer tram del sorteig. I és que un conegut centre comercial de Barcelona ha venut dècims que pertanyen a quatre cinquens premis.

El centre comercial de Barcelona "afortunat" al sorteig de la Loteria

L'administració de loteria del Centre Comercial de Las Arenas ha estat, fins ara, la més afortunada de Barcelona. Durant aquest primer tram del sorteig de la Loteria de Nadal, el centre comercial ha repartit més de 90.000 euros amb dècims dels quatre números premiats.

Concretament, es tracta del 45.353, el 88.979, el 1.568 i, el darrer, el 57.421. Es tracta de quatre números premiats amb sengles cinquens premis. L'administració catalana ha explicat que ha repartit totes les butlletes per finestreta. Segons han indicat, disposaven de tres sèries del 45.353 i del 88.979. En canvi, del 1.568, només tenien una sèrie consignada.

Segons les dades oficials per Loteries i Administracions de l'Estat, el comerç no ha venut tots els dècims dels tres números. Les dades indiquen que del 45.353 s'han venut 11 dècims, cosa que equival a 6.000€ per dècim, és a dir, repartiran un total de 66.000€.

D'altra banda, del 88.797 només se n'haurien venut tres dècims, fet que suposa un total de 18.000 euros. Finalment, del 1.568, com que només s'ha venut un dècim, el premi repartit per aquest número serà només de 6.000 €.

Les Arenes també s'emporta el Gordo

El primer premi del sorteig de la Loteria de Nadal d'aquest divendres ha sortit a les 13.17 hores i ha esquitxat també el centre comercial Las Arenas. Segons s'ha pogut saber, el número premiat, el 88.008, ha caigut a les Arenes de Barcelona i a la Plaça Catalunya.