Dona assenyalant el logotip d'Eroski i fons del restaurant La Tagliatella

SOCIETAT

Vaig a comprar a Eroski i trobo un dels productes més famosos de La Tagliatella

La cadena de menjar italià La Tagliatella té un aperitiu que mai falla, i que ara també pots trobar a Eroski

La Tagliatella és de sobres coneguda al nostre país. Aquesta cadena de restaurants italians es troba present a pràcticament tota la geografia nacional. Jo mateixa soc de les que es deixa caure per allà, per això, així que vaig veure aquest producte a Eroski, ràpidament el vaig relacionar.

El primer que tothom espera quan arriba a La Tagliatella és que li posin les olives. Aquestes són un aperitiu fix a la cadena que mai no pot faltar. No cal que les demanis, el cambrer te les porta directament.

Aquestes olives es caracteritzen per diverses coses, però la principal és que són força petites. D'altra banda, tenen el seu amaniment que els aporta un sabor molt característic. Fins ara només les menjava allà, però Eroski ha inclòs entre les seves novetats unes olives idèntiques.

Noves olives xuclats d'Eroski
Eroski ha posat a la venda aquestes noves olives partides | e-noticies.cat

Eroski ven unes olives iguals que les de La Tagliatella

Les olives de La Tagliatella són molt característiques, per això és fàcil identificar-les quan les veus. Al principi, no vaig aconseguir veure la similitud, perquè les d'Eroski semblen més grans, però realment estem parlant d'alguna cosa gairebé igual. Tant en sabor com pràcticament en mida.

Aquestes olives partides, com les anomena Eroski, són realment petites. A més, no triga gens a separar-se la carn de l'os. Per això mateix, amb una no n'hi ha prou i en menges més del compte.

Oliva sobre una cullereta de postres
La grandària de l'oliva comparada amb una cullera de postres | e-noticies.cat

Les olives d'Eroski tenen una presència molt notable de les espècies al seu sabor. Sí que és veritat que no podem saber quins són perquè no s'identifiquen a l'etiqueta del producte.

Un ingredient que sí que s'especifica i que no acostuma a estar en aquests pots d'adobats és el pebrot verd, que està tan trossejat que ni es nota que hi és.

Les pots trobar en un pot de 500 grams que, si et saps administrar donen per força dies. Aquestes olives tenen un preu de 2,99 euros. Recentment, Eroski les ha posat a la venda destacant que era un producte nou.

Pot d'olives verdes partides xuclats d'Eroski
Venen en un pot de 500 grams | e-noticies.cat

Pots utilitzar aquestes olives d'aperitiu o incloure-les en menjars

La forma més còmoda de menjar aquestes olives és com les mengem a La Tagliatella. Tant pel seu sabor com per la mida són perfectes per treure una ració en qualsevol aperitiu. Estan molt bones i, a més, el seu amaniment fa que no calgui res més.

Ració d'olives
Són una ració ben bona per poder treure els teus convidats | e-noticies.cat

Per això, almenys en el meu cas, les tinc sempre a mà a la nevera. Sigui per quan venen convidats o per menjar-ne unes quantes mentre cuino, estan genial. Com que són tan petites, no et cansen tant com les que tenen més carn.

Tot i això, també les he fet servir en amanida, encara que tampoc és una cosa que recomani molt. Són olives i com a tal es poden fer servir per a aquest menjar, però són massa petites i el seu sabor passa desapercebut. Apreciem millor les espècies del seu amaniment si les mengem en opcions més simples i que no portin un altre amaniment addicional.

Amanida amb olives, ceba, tomàquet i enciam
No recomano utilitzar-les en amanida, ja que no se n'aprecia el sabor | e-noticies.cat

Valors nutricionals de les olives d'Eroski

 

Informació nutricionalPer cada 100 grams
Valor energètic698 kJ / 170 kcal
Greixos
dels quals saturats
18 g
3,3 g
Hidrats de carboni
dels quals sucres
0,4 g
0 g
Fibra alimentària2,9 g
Proteïnes1,0 g
Sal3,0 g

 

Preus i ofertes actualitzats el dia 28/02/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.