Pla general de l'entrada d'una botiga H&M amb els llums encesos

Els he trobat a H&M: els pantalons clàssics per ser sempre la convidada més elegant

La botiga low cost ha posat a la venda uns pantalons de vestir que pots combinar amb tot

La història dels pantalons a la dona ha revolucionat el món de la moda. Parlem d'una peça que és sinònim de la llibertat femenina i que va suposar tota una revolució als anys 30. Tot i que sempre s'optava per faldilles o vestits, aquesta peça ha estat una aposta còmoda alhora que elegant.

Moltes dones prefereixen lluir un elegant vestit o una faldilla de tub per ocasions especials. Però cal saber que l'opció dels pantalons també assegura l'èxit. Actualment hi ha centenars de models diferents que afegeixen un toc modern, formal i ideal al nostre estilisme.

Recentment, H&M ha posat a la venda uns pantalons de vestir que es diferencien de la resta pel disseny. Una aposta segura que ha esdevingut tendència i que només les més atrevides estan disposades a portar. I tu t'atreveixes amb aquesta novetat de H&M?

H&M aposta pels pantalons de vestir que ofereixen elegància i comoditat

Recentment, H&M ha inclòs al seu catàleg uns pantalons confeccionats en punt pesat. Un model que té opció de color beix fosc o negre, que compta amb moviment lleuger i que s'adapta a totes i cadascuna de les figures a la perfecció. Aquesta novetat de la firma low cost, t'assegurarà marcar la diferència allà on vulguis anar.

Muntatge amb un fons d'una botiga H&M on es veu el seu logotip i en primer pla una model en dues imatges posant amb uns pantalons beix foscos amples
Aquests pantalons de tall clàssic conqueriran les clientes | H&M

Encara que moltes persones no ho sàpiguen, els pantalons són una peça de roba que va revolucionar la història als anys 30. Un sinònim en tota regla de llibertat femenina que va veure la llum quan les dones més adinerades van començar a fer servir pantalons de vestir. Una alternativa que va tenir una gran repercussió en comptes d'optar per les clàssiques faldilles o vestits.

Durant aquella època, les primeres estrelles de Hollywood com és el cas de Katherine Hepburn van escandalitzar l'opinió pública. En deixar-se veure amb aquesta peça, tothom al seu voltant ho interpretava com una manera clara de reemplaçar l'home. Una visió que només va durar fins als anys 50.

Tot i que els pantalons sempre han estat una peça estrictament per als homes, cada vegada més dones anaven afegint-ne uns al seu armari. Actualment les més elegants opten per lluir pantalons en moments especials. Només cal trobar el model adequat i afegir els accessoris i complements necessaris per aconseguir un look de deu.

Un disseny diferent de H&M

H&M ha posat a la venda un disseny de pantalons de vestir únics que aporten un toc molt diferent. Es tracta d'uns pantalons amb model de cintura estàndard que té un estil molt clàssic. Una peça elegant, còmoda de portar i sobretot versàtil per poder-la utilitzar en tota mena d'ocasions.

Imatge de fons d'una botiga H&M amb el seu logotip i en primer pla una model posant amb uns pantalons amples de color negre en dues imatges diferents
En color negre són molt fàcils de combinar | H&M

Els pantalons tenen diverses pinces marcades des de la cintura fins als camals. A més, es pot observar un efecte de volum que afegeix un moviment únic a la peça. Confeccionats amb teixit de punt per crear un efecte visual ideal.

Pel que fa als camals, són llargs i superen els turmells, per la qual cosa quedaran ideals amb sandàlies o un calçat alt. Encara que un dels detalls que més està cridant l'atenció és la seva aplicació de travetes. Una característica molt útil per poder afegir un cinturó.

Aquest model de H&M compta també amb diverses butxaques per afegir un toc més modern. A aquests se'ls sumen les altres butxaques ubicades a la part posterior que serveixen com a pura decoració.

Disponibles a la pàgina web i a les botigues físiques

Podràs trobar aquests pantalons de vestir de punt des de la talla XS fins a la XL tant a la pàgina web de H&M, com a qualsevol de les botigues. Actualment està disponible en color negre i en beix fosc, encara que les talles d'aquest darrer estan gairebé exhaurides. I és que, el preu de 27,99 € només aplica al to beix, ja que el negre és una mica més car, arribant a costar 44,99 €.