Croquetes de cloïsses a la marinera de la marca Special d'Aldi
SOCIETAT

L'original forma de menjar cloïsses a la marinera aquesta nit de Cap d'Any gràcies a Aldi

Aquesta elaboració manté el sabor tradicional que ja coneixem, però li canvia el format per innovar

Hi ha plats molt típics d'aquestes dates, i per això repetim any rere any amb ells. Però això no impedeix que si trobem una nova versió amb el mateix sabor no sigui ben rebuda. Cal anar innovant per sorprendre les persones que mengin amb tu en aquestes festes.

No és estrany que els supermercats treguin sabors especials en aquesta època de l'any. El marisc acostuma a ser el principal protagonista de les diferents elaboracions que trobem. Però l'altre dia em van cridar l'atenció les croquetes amb gust de cloïsses a la marinera que té Aldi a la venda sota la marca Special.

No estem parlant de croquetes d'ingredient concret, com pot ser llamàntol o llagosta, per parlar d'alguns propis d'aquestes dates. És un plat elaborat que es trasllada a aquest format. La curiositat per saber si realment estava aconseguit el sabor va ser la que em va convèncer per emportar-me-les a casa.

Les croquetes d'Aldi: una idea arriscada però encertada

Amb aquest tipus de productes normalment tendeixo a anar amb molta cautela. Encara que llegiu una cosa a l'exterior, no vull posar les expectatives molt altes per no endur-me un desengany. I sobretot en aquest cas quan les cloïsses a la marinera és un plat força comú i que m'agrada.

Si encara no t'has atrevit a provar-les per no emportar-te un desengany, ja t'asseguro que la realitat no és gens aquesta. Estan realment bones i saben què s'espera que sigui un plat de cloïsses a la marinera. Només que ara el menges ràpidament sense necessitat d'haver d'elaborar-ho i sense perdre gens ni mica de sabor.

Farciment de les croquetes de cloïsses a la marinera d'Aldi
A l'interior de les croquetes es noten les cloïsses | e-noticies.cat

Notes els sabors de la salsa i, una cosa que m'ha cridat l'atenció: les cloïsses. I ja no només en sabor, sinó que a l'interior veus com hi ha força quantitat d'aquests mol·luscs. A la composició ja posa que, més o menys, la meitat és carn de cloïssa, però no imaginava trossos tan grans.

També m'ha sorprès el sabor perquè visualment no ho sembla. Quan obris la croqueta, aquesta té el color de la beixamel, però res que ens avanci que també notarem el sabor de la salsa. Són genials.

Logo de TelegramNOVEDAD TELEGRAM: ¡Recibe GRATIS las novedades de los  Supermercados de España! Pincha aquí para entrar en nuestro canal de Telegram

Cruixents i sense gaire arrebossat

El resultat en cuinar aquestes croquetes és un menjar cruixent. A més, la capa d'arrebossat exterior és suficient perquè no es trenqui en preparar-les, però sense influir en el sabor. Quan és molt gruixuda, no m'acaben d'agradar tant.

Croqueta de cloïsses a la marinera d'Aldi preparada
Les croquetes fetes a la fregidora d'aire no queden daurades, però estan cruixents | e-noticies.cat

Fer-les és molt senzill i ràpid. D'una banda, tenim les instruccions que ens venen a l'envàs. S'hi assenyala que en tan sols 3-4 minuts les tindrem llestes tant a la paella com a la fregidora amb l'oli calent.

El mateix resultat, però sense quedar daurades per no utilitzar oli pots aconseguir amb la fregidora d'aire. Trigaràs una mica més, ja que les hauràs de fer durant 5 minuts per cada costat a 180 graus. Però això no impedirà que el seu sabor continuï sent boníssim.