Porta de Mercadona amb vidriera presa en un contrapicat
SOCIETAT

Els clients de Mercadona aconsegueixen que torni el producte que encantava els seus fills

La insistència i el reclam dels consumidors ha fet que el iogurt per prendre de Mercadona torni a les prestatgeries

Mercadona ha tornat a posar a disposició a les botigues un dels seus articles més populars. I ho ha fet gràcies a la insistència del públic.

Han estat els grans, tant en nom com en el dels més petits. Ja que es tracta d'unes postres que salvaven la vida a molts pares. Per exemple, a l'hora de l'esmorzar o el berenar dels seus fills.

Torna el Petit de butxaca als prestatges de Mercadona

El Petit de butxaca de maduixa d'Hacendado, és un iogurt líquid en format còmode i pràctic. Una beguda per emportar-se que ha estat molt demandada pels clients de Mercadona.

Petit de butxaca sobre fons Mercadona desenfocat

Encara que la beguda va estar temporalment absent de les prestatgeries, Mercadona ha anunciat el seu retorn. I aquesta tornada ha generat una alegria entre els seus fidels compradors, que ho han expressat així a les xarxes.

El Petit de butxaca de maduixa Hacendado de Mercadona és conegut per ser unes postres làcties assequibles. El paquet ve amb quatre unitats i cada caixa té un preu d'1,60 euros.

El seu disseny en format de butxaca amb tap de rosca és, pel que sembla, el primer avantatge que ressalten els seus millors compradors. Això, juntament amb el seu preu, facilita les coses a moltes famílies.

El seu consum sense necessitat de got o cullera el fa ideal per a situacions fora de casa. Quan els nens tenen activitats de lleure o extraescolars com ara berenars, sortides al parc o esports durant el dia.

L'esmorzar estrella dels nens torna a estar disponible a Mercadona

Durant les setmanes en què el Petit de butxaca va estar absent, molts consumidors van expressar la seva decepció. Les xarxes socials es van omplir de missatges preguntant per la manca de disponibilitat d'aquest.

A això, Mercadona va respondre de seguida assegurant que tornaria. Pel que sembla, només era una situació temporal. Mentre estaven treballant per fer que aquest iogurt per prendre tornés als seus supermercats.

El retorn del Petit de butxaca de maduixa Hacendado ha estat rebut pels clients millor del que s'ha imaginat. Els qui han expressat que aquest producte ha estat el favorit durant més de tres anys.

La combinació de qualitat, sabor, preu assequible i format innovador i pràctic ha contribuït al seu èxit. Per això, Mercadona no ha pogut sinó escoltar el seu públic per estar a l'altura de sempre.

Preus i ofertes actualitzats el dia 23/01/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: