Muntatge de fotos d´un establiment Bonpreu i, al costat, la imatge d´una dona amb rostre de sorpresa

SOCIETAT

Una clienta de Bonpreu, atònita pel que ha vist: ‘No sé si riure o plorar’

Bonpreu ha tornat a estar al centre de la polèmica i aquesta vegada no ha estat per l'origen d'algun dels seus productes

Bonpreu torna a ser notícia i aquesta vegada no és per l'origen d'algun dels seus productes. L'oli d'oliva és un dels productes més cobejats dels supermercats. De fet, és considerat un ‘or líquid’ després que el seu preu s'hagi vist disparat en els últims mesos.

Des d'aleshores, han estat diversos els supermercats que han pres la decisió de posar una alarma a les ampolles d'oli d'oliva. I és que l'increment del preu d'aquest producte ha provocat que es converteixi en susceptible de ser robat.

Bonpreu no ha estat una excepció i, recentment, una usuària ha publicat una imatge on es poden veure les ampolles alarmades al prestatge. Un fet que ha sorprès algun usuari a X —abans Twitter—.

Muntatge de fotos de dos prestatges d'oli d'oliva a un supermercat
Alguns supermercats ni exposen les ampolles d'oli d'oliva | TikTok, @maarviid08, e-noticies.cat

Bonpreu pren una decisió amb l'oli d'oliva

Bonpreu s'ha sumat a la decisió que han pres alguns supermercats amb l'oli d'oliva. I no és altra que posar una alarma a les seves ampolles per evitar que aquestes siguin robades.

Un fet al que una usuària de X no donava crèdit. “El que em faltava per veure, ampolles d'oli amb alarmes 😳. S'han begut l'enteniment???? Ja no sé si riure o plorar! 🤣🥺”, escrivia.

I una altra usuària responia: “Al Bonpreu l'oli s'alarma des de sempre, és de les coses que més intenten robar!”, puntualitzava.

Captura de pantalla d'un tweet que mostra el prestatge d'ampolles d'oli d'oliva de Bonpreu
El tweet de la usuària @MonicaBarcelona | Twitter, @MonicaBarcelona

Tot i això, l'autora de la publicació assegura que ella mai no ho havia vist. “Fa mesos que faig fotos dels preus de l'oli a Bonpreu i no. Al meu mai ha estat alarmat. Van començar la setmana passada, perdona”, sentenciava.

Tot i que, finalment, s'ha trobat una explicació al fet de per què només es posa alarma en alguns establiments i no a tots. “Segons les zones alarmen el que tenen més tendència a robar. Estàs perdonadíssima 😝”, finalitzava la conversa.

Captura de pantalla d'un tweet que respon a la foto del prestatge d'ampolles d'oli d'oliva de Bonpreu
Una altra usuària ha respost puntualitzant per què passa només en alguns establiments | Twitter, @MonicaBarcelona, @Gem_Power

Bonpreu no és l'únic: el motiu de l'augment de preu de l'oli d'oliva

El motiu principal de l'augment del preu de l'oli d'oliva és la poca collita que hi ha hagut els darrers anys. Així ho han assegurat diversos agricultors, i és que la sequera ha afectat les plantacions d'oliveres.

Els agricultors han hagut de fer front a precipitacions per sota de la mitjana i a onades de calor de més de 40 graus. Un fet que ha culminat en un augment notable del preu d'aquest producte.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: