Imatge de l´exterior d´un supermercat de Bonpreu
SOCIETAT

Un client de Bonpreu esclata després de comprar el seu producte estrella de Cap d'Any

En obrir la compra es va emportar una sorpresa desagradable en una de les nits més esperades de l'any

Cap d'Any és, probablement, una de les nits més esperades de l'any. N'hi ha que els agrada acomiadar un nou calendari i, per contra, n'hi ha d'altres que prefereixen ni mirar com el rellotge marca els segons d'uns mesos que passen a ser història.

Sigui com sigui, ningú no s'escapa de dir adeu a 12 mesos i donar la benvinguda a una nova dotzena plena, com a mínim, de propòsits.

Per això, són moltes les famílies i grups d'amics els que es preparen per celebrar amb magnificència el tancament i l'obertura. Més enllà del paper protagonista del raïm, el cotilló és un dels productes estrella de la nit de Cap d'Any.

Serpentines, trompetes de cartó, mata-sogres, perruques i nassos de pallasso. Qualsevol vestit és bo per celebrar amb alegria. L'ensurt arriba quan obres la bossa i no trobes el que esperaves. I això és el que ha passat a un client de Bonpreu.

Muntatge amb objectes de cotilló de cap d'any i ampolles de xampany, i una bossa de cotilló tancada
Imatge d'arxiu d'un cotilló de Cap d'Any. | e-noticies.cat, nobtis, BonpreuEsclat

15 bosses del "pitjor cotilló de la història"

Tal com ha denunciat a les seves xarxes socials, va comprar 15 bosses de cotilló amb l'esperança de trobar a dins uns productes dignes d'una celebració com a tal. Però l'únic que va descobrir va ser “el pitjor cotilló de la història”.

"15 bosses amb contingut lamentable, escàs i tot trencat. Segueix la línia Bonpreu cada cop qualitat més baixa. Mai més", detalla la publicació.

D'aquesta manera, el client d'aquesta cadena de supermercats catalana ha fet pública una queixa que podria haver afectat més famílies. Tot i la queixa, es desconeix quin tipus de cotilló es va comprar concretament, ja que l'oferta era variada.

Tot i així, si una cosa és clara, és que aquest client no tornarà a confiar en Bonpreu per acomiadar el 2024. Amb la sort d'un nou any no es juga.