Fotomuntatge amb una imatge de fons d'una persona amb quatre bosses de compra i davant una rodona amb la imatge de l'exterior del centre comercial Moda Shopping
SOCIETAT

Un dels centres comercials més famosos d'Espanya diu adeu per sempre

El famós centre comercial Moda Shopping de Madrid, referent durant 35 anys, ja ha abaixat les seves persianes

Males notícies per als amants de les compres. El centre comercial Moda Shopping de Madrid, un dels més coneguts i emblemàtics de tot Espanya, ha tancat les portes de manera definitiva.

Va ser el mes de juliol passat que el centre, després de 35 anys d'activitat, decidia posar en liquidació total tots els productes de les seves botigues, de manera que s'acomiadava dels seus clients.

Abaixava, així, de manera definitiva les persianes de tots els seus establiments, restaurants, cafeteries i tots els altres serveis que oferia fins ara.

Madrid perd definitivament el Moda Shopping

Moda Shopping, un dels centres comercials més famosos d'Espanya, ha tancat definitivament. De fet, era el mes de juliol passat quan s'abaixaven les persianes de tots els establiments del centre, ubicat a l'avinguda del General Perón 38-40 de Madrid.

El mític centre comercial, que havia gaudit d'un gran èxit anys enrere, havia anat perdent clients progressivament arran de la pandèmia de l'any 2020, i per la manca de renovació i adaptació a les tendències actuals de consum.

D'aquesta manera, els treballadors ja han informat el mitjà El Independiente que, des de fa uns quants mesos, tot està empaperat i preparat per començar les obres.

Encara que tots els establiments estan tancats menys un. La cafeteria SantaGloria encara segueix dempeus. Una decisió de Mapfre, la propietària de l'edifici, que ha decidit conservar-la tenint en compte el futur previst per al centre comercial.

El futur del Moda Shopping, Spaces Bernabéu

L'asseguradora Mapfre, que era la propietària de l'edifici, decidia canviar aquest mes de juliol el futur del centre comercial. A causa de les obres del Santiago Bernabéu, molt proper a la ubicació del Moda Shopping, no és estrany que molts propers pateixin també una transformació radical.

Aquest serà el cas del centre comercial. Moda Shopping serà reconvertit a partir del 2025 a Spaces Bernabéu, un centre de treball, que serà, de fet, el més gran de tot Espanya.

Les obres les durà a terme Internacional Workplace Group (IWG), una multinacional britànica de coworking. I comptarà amb fins a 180 oficines i oferirà 900 nous llocs de treball. Les obres estan previstes que comencin ben aviat, i que acabin cap al 2025.

Així, Mapfre s'acomiada del centre comercial Moda Shopping, que es va inaugurar l'any 1988 a l'edifici Mapfre VIDA. Aquest va obrir les portes amb més de 80 establiments i una superfície de 15.000 metres quadrats dividits en dues plantes. Encara que en tenia fins a 10, quatre destinades a oficines i quatre més a aparcament.

Durant tot aquest temps, el centre comercial, a més de tenir múltiples botigues i restaurants al servei dels seus clients, ha anat acollint fires i exposicions per a totes les edats i per a diferents èpoques de l'any.

➡️ Societat

Més notícies: