Muntatge de l'incendi a sis naus de Cecotec i un home trist

SOCIETAT

La coneguda empresa espanyola que acaba de patir un revés dur: costarà recuperar-se

Un gran incendi en sis naus de Cecotec, a València, ha estat un cop per a l'empresa d'electrodomèstics

Cecotec, empresa espanyola d'electrodomèstics coneguda pels seus aspiradors Conga, patia les últimes hores un incendi paorós. Ho patien sis de les seves naus del polígon de l'Ermita del Romaní, a la localitat valenciana de Sollana.

Un incendi que "va evolucionar ràpidament", segons l'Ajuntament de Sollana, i que va acabar amb sis magatzems de Cecotec. Per sort per a l'empresa valenciana, la seva nau de més superfície en aquest polígon no es va veure afectada i tampoc hi va haver danys personals a l'incendi. Un foc del qual se'n desconeixen, per ara, les causes.

L'incendi es declarava al voltant de les 15:40 de diumenge. I finalitzava aquest dilluns a la matinada, al voltant de les 6:00, quan els Bombers de València ho donaven per extingit.

Cecotec, l'empresa d'electrodomèstics que ha patit l'incendi de sis naus

Cecotec és una empresa valenciana en què treballen 750 persones i que va facturar el 2022 fins a 286 milions d'euros. Cessar Orts és el CEO de Cecotec i aquest es va alçar el 2023 amb el XXVII Premi Emprenedor de l'Any d'EY per la Comunitat i Múrcia. Alguns dels competidors de Cecotec són Otio, The Workshop Below i ELSIC.

Fins a sis dotacions de bombers van haver de treballar a preu fet durant diverses hores per apagar completament aquest incendi que ha deixat danyada aquesta empresa.

Segons Cecotec, en declaracions a la web Xataca.com, el foc ha afectat "la seva fàbrica de servei tècnic per reparar electrodomèstics i dispositius".

Els temps de lliurament es veuran "lleugerament afectats" després de l'incendi

Les conseqüències d'aquest incendi no són altres que retards en els temps de lliurament habituals per sobre del que és normal. Des de la mateixa empresa són conscients que els pròxims dies els retards seran la norma. Encara que la primera reacció parla de temps de lliurament dels productes en preparació que es veuran "lleugerament afectats".

Amb tot, des de Cecotec han passat a l'acció perquè aquest fet afecti el mínim possible els centenars de treballadors i milers de clients. I han desenvolupat "un pla de mesures per solucionar les pèrdues materials ocasionades" a conseqüència d'aquest.

Volen "reposar els dispositius dels clients que s'hagin vist afectats, per aquest desafortunat incident, com més aviat millor", indicava l'empresa fa escasses hores.

➡️ Societat

Més notícies: