Muntatge de l'entrada de Vodafone i un telèfon mòbil

Gratis a l'agost: el canvi de Vodafone que molts clients poden aprofitar ara

Els clients de Vodafone TV es poden beneficiar d'aquesta oferta limitada

Vodafone ha anunciat la posada en marxa del seu popular programa de "canals convidats" per al mes d'agost. Els subscriptors de Vodafone TV tindran l'oportunitat de gaudir de dos canals nous prèmium de forma completament gratuïta durant tot el mes.

Aquesta iniciativa, que ha estat un èxit rotund en el passat, ofereix als clients la possibilitat d'explorar contingut exclusiu. Així com avaluar si aquests canals s'haurien d'afegir als paquets televisius.

La novetat de Vodafone TV: et deixa veure gratis aquests dos canals a l'agost

Des de l'època d'Ono, que posteriorment es va convertir a Vodafone TV, la companyia ha compartit novetats amb els clients. Sobretot, la majoria canals de pagament, mitjançant el seu programa "canals convidats".

Vodafone recompensa als seus clients en oferir accés gratuït a una varietat de canals prèmium durant un mes. Això no només afegeix valor als paquets televisius existents, sinó que també permet als usuaris explorar i gaudir de contingut que potser no haurien considerat prèviament.

A l'agost, brindaran un canvi a Vodafone TV. Aquesta vegada, Discovery Channel i MTV Live prendran el centre de l'escenari. Reemplaçaran Calle 13 i Nat Geo Wild, que han estat gaudits pels espectadors de Vodafone el mes anterior.

Discovery Channel

Aquests programes no només entretenen, sinó que també eduquen i desperten la curiositat de l'espectador. Creen una experiència televisiva que va més enllà de l'entreteniment convencional.

Muntatge amb una dona amb el comandament del televisor a la mà i un cercle amb un comandament i un aparell TDT
A Discovery Channel, podreu gaudir d'innombrables programes d'entreteniment | Getty Images, Getty Images Signature

Busques emocions i desafiaments a la natura? Aleshores no et pots perdre "Aventura en Pilotes" . La lluita per la supervivència es torna èpica, també, a "Duo de Supervivents"

Si ets un entusiasta de l'automoció i la creativitat, "Xapa i Pintura" és un programa ideal per a tu. T'intriga el món submarí? "Aquaris XXL" us submergeix en la creació d'impressionants hàbitats aquàtics.

Els cercadors de riquesa i aventura estaran encantats amb "La Febre de l'Or", un emocionant viatge a les mines d'or. A més, "Així Es Fa" ofereix una visió fascinant darrere de la fabricació i producció de diversos objectes quotidians.

MTV Live

Vodafone TV porta una experiència musical sense igual a les teves pantalles amb l'emocionant canal convidat, MTV Live. Prepara't per moure l'esquelet i descobrir la cançó de l'estiu mentre gaudeixes d'una llista de reproducció ininterrompuda. Inclou els èxits més grans del món.

També t'ofereixen els millors xous en viu. Des de MTV Unplugged fins als espectaculars MTV VMA i MTV EMA, Isle of MTV i actuacions als festivals més prestigiosos del món. Cada divendres, MTV World Stage us portarà a escenaris impressionants amb actuacions èpiques.

Muntatge d'un comandament programant una televisió i un sofà amb una parella asseguda
Amb aquesta incorporació de Vodafone també podràs gaudir de MTV Life | Rattanakun, Billion Photos

Múltiples opcions per accedir al contingut

Vodafone TV t'ofereix múltiples maneres d'accedir al contingut. Et permeten accedir al contingut a través d'una sèrie d'aplicacions compatibles amb una varietat de dispositius.

Com a dispositius Android, mòbils o tauletes amb iOS, Smart TV, PC, Mac, Amazon Fire TV Stick HD i 4K, i el Chromecast de Google connectat al teu mòbil.

Si vols mantenir-te al corrent de la programació i anticipar-te al que ve, la guia de programació de Vodafone TV és la teva millor aliada. Amb una oferta que abasta més de 140 canals, tindràs una àmplia gamma d'opcions entre les quals triar. Incloent-hi els dos nous canals que ocuparan els dials 22 i 23 durant tot el mes d'agost del 2023.

Accedeix als canals convidats de Vodafone amb qualsevol de les tarifes que incloguin Vodafone TV. O truca al 22123 per contractar un paquet de TV i continuar gaudint de la programació de MTV Live fins i tot després que s'acabi el mes de prova.