Façana d'una botiga de Primark

La camisa que ven Primark per menys de 20 € i serà la peça estrella de la tardor

Afegeix a la teva col·lecció aquesta camisa de popelín de cotó i crea diferents looks

Si cerques una peça de roba imprescindible per poder utilitzar en diverses ocasions, una camisa de ratlles és fonamental. Parlem d´un must have d´armari que triomfa temporada rere temporada. No importen els anys que passin, perquè aquesta peça seguirà amb totes nosaltres durant diverses dècades més.

La samarreta de ratlles marinera és un bàsic atemporal d'allò més versàtil que utilitzen tant les dones com els homes i fins i tot els petits. Tot i això, aquest estampat no sempre va ser ben vist. Sinó que allà per l'Edat Mitjana, abans de convertir-se en l'uniforme dels mariners francesos, es va associar a una mala classe.

Aquest 2023 l'estampat de ratlles continua triomfant amb totes nosaltres. Per això, et recomanem afegir a la teva col·lecció la camisa de popelín de cotó que està arrasant a Primark. Còmoda, funcional, fresca i sobretot, econòmica per a totes les butxaques.

Fes-te amb aquest imprescindible en tot bon fons d'armari: una peça d'estampació de ratlles

Tot i que estiguem a la meitat de l'estiu i les altes temperatures ens superin, no podem deixar de pensar en la tardor. Aquesta època tan especial i tan bonica en què ens haurem de fer amb peces noves. El nostre armari està preparat i hem pensat en recomanar-vos una peça que és una joia atemporal, molt adequada per a la temporada de tardor.

Ens referim a la clàssica samarreta de ratlles marineres, una peça bàsica, atemporal i imprescindible. Amb el seu origen el 1858 quan va ser elegit per la marina francesa com a uniforme que els diferenciés si tenien la mala sort de caure per la borda dels vaixells. Amb el pas del temps, la dissenyadora Coco Chanel va ser qui va treure aquesta peça de ratlles dels vaixells.

Gabrielle es va inspirar en els mariners per incloure la samarreta marinera als seus looks i finalment, en la seva col·lecció nàutica del 1017. Una tendència que es va convertir en el vestit més chic de la costa francesa, la peça preferida de les dones més elegants de l'època .

Des d'aleshores, cada cop més dissenyadors van apostar per incloure aquest estampat a les seves creacions. Un disseny que continua encantant avui dia centenars d'amants de la moda. Per això, recomanem afegir aquesta peça de ratlles de Primark a la vostra col·lecció.

Muntatge amb una imatge de fons d´una botiga Primark i en primer pla tres imatges d´una model posant amb una camisa blanca de ratlles de Primark
És una camisa ideal per als primers dies de la tardor que arriben | Primark

La camisa de popelín de cotó de ratlles que necessites aquesta tardor

Optar per samarretes bàsiques està bé, però lluir camises n'és un deu. Parlem d'una peça de roba que desprèn elegància, gairebé sense esforç. Una mica clàssic, versàtil, còmode i fresc per a aquesta temporada.

Per això us volem ensenyar la nova camisa de ratlles de Primark que s'ha convertit en pura tendència aquesta setmana. La peça resulta idònia per a aquesta època estival per la frescor que aporta, a banda de la seva gran funcionalitat. Podràs combinar aquest must have d´armari amb pràcticament qualsevol cosa.

Utilitzeu-la sola o afegiu un suèter per sobre quan refresqui. Parlem d'un imprescindible que vindrà genial per crear un outfit d'oficina o un de molt més informal. Primark ha fitxat aquest bàsic de ratlles oversized, amb màniga llarga i popelín, que pertany a la seva col·lecció prémium The Edit.

Un model de Primark que és idoni si vols aconseguir un armari càpsula útil. L'estampat de ratlles és afavoridor i farà que et vegis molt millor. No esperis més i afegeix-la a la teva col·lecció per menys de 20€.

Muntatge amb una imatge de fons d'una façana d'una botiga Primark i dues imatges de dos models posant amb una camisa de Primark, una en blanc i una altra en blau
No només està disponible el model de ratlles, hi ha dos colors més | Primark

Disponible a Primark per menys de 20 €

La camisa de popelín de cotó està disponible a Primark en diversos models, escull entre l'estampat de ratlles, el blanc o el blau jaspiat. De moment, trobaràs la peça des de la talla 34/36 fins a la 48/50. Però hauràs de donar-te pressa perquè només costa 19 €, un preu molt atractiu.