La gent entra a la botiga Primark a Oxford Street a Londres després de la seva reobertura

SOCIETAT

El calçat de Primark que serà tendència aquesta primavera i ja aixeca passions

Les tendències en sabates i sandàlies ja han arribat a les botigues de Primark: totes molt econòmiques

Encara que a moltes ens agradin els dies de fred, estem desitjant veure el que ens sorprendrà la temporada que ve. D'aquí poc començarà la primavera i amb sort podrem omplir els nostres armaris de novetats. Sent sinceres, el que més ens inquieta és conèixer les noves sabates que es portaran.

Per descomptat que aquestes tendències estan més que clares i ja s'han colat a Primark. La firma irlandesa ha posat a la venda una gran quantitat de sabates i sandàlies diferents. I el millor de tot, és que molts es poden adquirir per menys de 20 €.

Molt color, amb estampats cridaners o fins i tot, amb plataforma per a les més baixetes. Si tu també estàs impacient per conèixer quines seran les sabates que més es portaran, atenta. Avança't a la primavera amb aquest model de Primark.

Vesteix-te pels peus amb Primark

No sabem si amb la nostra particular ànsia d'estrenar podrem esperar que escalfi el sol per poder portar les noves tendències en calçat. Primark ja ha fet els seus deures i ha afegit diversos models als prestatges. Encara que si hem d'esperar, podem anar mirant i gaudir imaginant-nos amb elles.

A nosaltres ens agrada vestir-nos pels peus, i a partir d'aquí començar a crear un look infal·lible. Així que, si a tu també et passa, et recomano acostar-te a les botigues de Primark per saber què s'està venent.

Plànol general de les sandàlies de tires de Primark
Vesteix-te pels peus amb Primark | e-noticies.cat

Tornen les sandàlies de tires

Encara que Primark ha posat a la venda diferents models de calçat per a primavera, avui vull mostrar-vos una opció en concret. Us parlo de les sandàlies de tires. Aquest estil de sabata torna i amb ell, el minimalisme i l'elegància.

Primer pla de les sandàlies de tires de Primark
Les sandàlies de Primark aporten elegància | e-noticies.cat

Caracteritzades per les línies depurades, les tires fines i per la versatilitat. Tant si les portes amb vestits com amb texans, aquest tipus de sandàlies destil·len una elegància irresistible. Primark ha posat a la venda aquest calçat en to verd, que compten amb un petit taló que ens sumarà uns quants centímetres de més.

Primer pla de les sandàlies de tires de Primark
Calçat de Primark amb taló | e-noticies.cat

Aquest model ha esdevingut una de les millors opcions per aportar un gran toc d'elegància a qualsevol look. Arriba a la màxima sensualitat la temporada que ve aquest 2024 amb Primark.

Disponibles a botigues físiques de Primark

Les sandàlies amb taló gruixut i tires estan disponibles actualment. Encara que t'aconsello comprovar la seva total disponibilitat entrant a la pàgina web de Primark. Disponibles en verd, per afegir un toc de color a qualsevol outfit.

Primer pla de les sandàlies de tires de Primark
Sandàlies disponibles a les botigues de Primark | e-noticies.cat

Escull entre les diferents talles disponibles, aquestes varien des del número 36 fins al 41. El preu de les sandàlies de Primark és de 18 €, una quantitat força econòmica. No esperis més i avança't a la primavera.

Preus i ofertes actualitzats el dia 23/02/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Moda ➡️ Societat

Més notícies: