Muntatge amb CaixcaBank amb una dona gran a l'esquerra
SOCIETAT

CaixaBank acaba de confirmar la gran notícia sobre la paga extra d'estiu

CaixaBank confirma la data d'abonament de la paga extra del juny, que s'avança a la Seguretat Social

Som a penes unes setmanes que arribi el mes de juny i molts pensionistes ja desitgen que els abonin la paga extra d'estiu. És un moment de l'any en què aquests diners van molt bé per posar en clar les vacances que podràs gaudir.

La veritat és que aquells pensionistes que treballen amb CaixaBank coneixeran una cosa que els incumbeix notablement. I és que des del famós banc català han revelat que avançaran el pagament de la paga extra per a alegria dels seus clients. I és que ho faran tot just un dia abans que ho dugui a terme la Seguretat Social.

CaixaBank s'avança a la Seguretat Social: el 24 de juny abona la paga extra

Per si no ho sabies, la Seguretat Social té estipulat el pagament de les pensions a mes vençut entre el dia 1 i el 4 del mes que següent. El cas és que, per estrany que sembli, aquesta norma no se sol dur a terme. Així doncs, en el cas de CaixaBank, la paga extra d'estiu s'abonarà el pròxim dilluns 24 de juny.

Cal ressenyar que el pròxim 24 de juny se celebra a moltes localitats d'Espanya la mítica festivitat de Sant Joan, però no a totes. Tot i ser una data festiva, l'ingrés s'emprendrà igualment el dilluns 24 del mes que ve.

Quan s'abonarà, de manera general, l''extra' d'estiu

Si parlem de la resta de bancs, aquests faran el pagament de les pensions, incloent-hi l'abonament extra, dimarts 25 de juny, majoritàriament. Parlem d'una data en què se sol abonar aquesta quantia, uns quants dies abans del que marca la Llei General de la Seguretat Social.

Amb tot, les persones percebran tant la mensualitat ordinària del mes de juny com la paga extra d'estiu. Cal recordar que les pensions contributives inclouen 14 pagues anuals, i la propera paga extra de juny correspon amb la meritació de desembre a l'esmentat mes.

➡️ Bancs ➡️ Societat

Més notícies: