Primer plà del cartell amb el logo de l'exterior de les oficines de CaixaBank

L'ingrés extra que CaixaBank ofereix als clients: paga mensual amb la jubilació

CaixaBank ofereix un ingrés extra a final de mes als jubilats

CaixaBank continua amb la seva aposta per oferir millors serveis als seus clients. Per això, han presentat una opció pensada per fer guanyar pensionistes i jubilats uns diners extra tots els mesos durant tota la seva vida. Es tracta de la Renda Vitalícia, orientada a persones més grans de 60 anys, que ja apareix dins de la nova cartera de productes de CaixaBank.

CaixaBank ofereix aquest nou ingrés mensual que es farà al compte corrent del client que l'hagi contractat. El beneficiari rebrà una quantitat al mes que variarà segons les condicions que contracti amb l'entitat catalana.

Això sí, requereix una inversió mínima de 20 000 euros i ofereix l'opció de contractar-lo de manera conjunta amb un altre titular. Aquesta opció farà que cadascun dels beneficiaris rebi el 50% de la renda.

Muntatge d´un fons amb molts bitllets d´euro i una persona gesticulant bogeria
Per poder rebre aquesta renda, necessites una inversió mínima de 20.000 euros | Getty Images, DAPA Images

Els requisits que sol·licita CaixaBank per poder contractar aquest producte no són gaires. Estan orientats a les possibilitats econòmiques de la gent gran.

"La Renda Vitalícia és un producte amb una clara vocació vitalícia, ja que el seu objectiu és cobrar unes rendes mensuals durant tota la vida", asseguren des de CaixaBank.

A més a més, en cas de necessitat, els pensionistes que hagin contractat el producte podran retirar l'efectiu del compte bancari sense problema. Cal tenir en compte que es farà amb un valor de rescat condicionat al valor de mercat de la inversió.

CaixaBank ofereix un ingrés extra a la teva jubilació

La Renda Vitalícia de CaixaBank es presenta com una solució financera per als pensionistes a l'etapa de la seva jubilació. La Renda Vitalícia consisteix en un ingrés extra mensual que perdurarà durant tota la vida del beneficiari, cosa que ofereix seguretat econòmica a llarg termini.

Muntatge d'una guardiola de porquet i una rodona amb bitllets d'euro
La Renda Vitalícia suposarà un alleujament a final de mes per a molts jubilats | Getty Images

S'afirma també que, un cop mori el beneficiari o els beneficiaris, el capital invertit s'abonarà als hereus.

CaixaBank presenta a la gent gran una sèrie d'avantatges per considerar l'opció de cobrar la Renda Vitalícia. És el seu nou producte financer dissenyat per oferir estabilitat econòmica i millorar la qualitat de vida dels jubilats.

Complement a la pensió de jubilació

CaixaBank ofereix als pensionistes l'oportunitat d'augmentar els ingressos mensuals en rebre un pagament addicional juntament amb la pensió de jubilació. La quantia mensual varia segons les condicions individuals, cosa que proporciona una flexibilitat que s'adapta a les necessitats de cada persona.

Estabilitat

Un dels avantatges més atractius és la seva estabilitat. A diferència d'altres inversions que es poden veure afectades per les fluctuacions del mercat, l'ingrés no es veu afectat per les variacions econòmiques habituals.

Beneficis a la fiscalitat

CaixaBank ofereix una fiscalitat favorable durant la fase de cobrament. L'ingrés mensual només està subjecte a l'Impost sobre la Renda de les Persones Físiques (IRPF) com a rendiment del capital mobiliari.

Així pots sol·licitar la Renda Vitalícia

CaixaBank ofereix als beneficiaris la possibilitat d'escollir entre quatre modalitats de Renda Vitalícia: la de Capital Reservat, la Inversió Flexible Plus, la Tranquil·litat i la Tranquil·litat Flexible. Segons els interessos de cada persona, caldrà triar la millor opció.

CaixaBank fa que el procés d'obtenir informació sobre la renda sigui accessible i convenient per a la gent gran interessada. Qualsevol individu que compleixi els requisits, inclosa la inversió prèvia mínima, pot visitar una oficina de CaixaBank per obtenir detalls complets sobre com funciona el producte i com els podria beneficiar.