Oficina exterior i caixer automàtic de CaixaBank
SOCIETAT

CaixaBank, superat: els 4 bancs que més paguen als clients perquè es canviïn

Aquests bancs paguen més que CaixaBank

Una de les novetats principals en els últims mesos al sector financer és l'estratègia de captació de nous clients basada a regalar diners. Quatre bancs han destacat per sobre dels altres en aquesta tendència.

Han superat a CaixaBank, oferint incentius tan atractius que han aconseguit atraure milers de clients a la recerca de millors condicions i oportunitats financeres.

CaixaBank es queda enrere de la revolució bancària

L'any 2023 ha estat testimoni d'una revolució bancària sense precedents a Espanya. Si bé CaixaBank solia ser un dels principals referents al mercat financer, aquest any ha quedat relegat a un segon pla. Sobretot, a causa de la ferotge competència de quatre bancs que han provocat una autèntica guerra d'ofertes per atraure nous clients.

Banc Santander

La competència entre els bancs espanyols continua intensificant-se a mesura que avancen els mesos. Un dels actors clau en aquesta ferotge batalla per atraure nous clients és el Banco Santander.

Muntatge d'una persona gran subjectant bitllets amb les mans i un cercle amb el logotip del Banco Santander
El Banco Santander ofereix fins a 400 euros si arribes com a nou client | Getty Images

Fins al 31 de desembre, el Banco Santander està oferint una bonificació de 400 euros a canvi d'una sèrie de condicions específiques. Per aprofitar aquesta oferta, els clients han d'ingressar un mínim de 2500 euros al seu compte 'Online Santander' i domiciliar almenys dos rebuts.

No obstant això, hi ha una flexibilitat addicional. Fins i tot si els ingressos mensuals superen els 600 euros, però no arriben al límit, els clients encara es poden beneficiar d'una bonificació de 300 euros.

Abanca

Abanca, una entitat que s'ha destacat per la seva atractiva oferta, ha millorat encara més la proposta. El seu compte 'Cuenta Clara' regala 300 euros a aquells que domiciliïn les seves nòmines. A més, ofereix una remuneració del 2 % TAE en saldos de fins a 15 000 euros.

Tot i això, per ser elegible els ingressos han de ser d'almenys 1200 euros, i es requereix un compromís de permanència de dos anys. En cas que els ingressos oscil·lin entre 800 i 1200 euros, la bonificació es redueix a 150 euros.

BBVA

BBVA, per la seva banda, ofereix un retorn de fins a 210 euros als quals obrin un compte de 'Cuenta Online'. I, domicilieu els vostres rebuts de llum, gas, telèfon o Internet. El banc reemborsarà mensualment l'import d'un dels rebuts domiciliats.

Rètol del BBVA a l'exterior d'una de les oficines
BBVA ofereix 210 euros de bonificació si t'obres un Compte Online | Europa Press

Si un mes el rebut supera els 35 euros, el client rebrà 35 euros nets. Mentre que si el rebut és de menor import, la bonificació serà igual a l'import del rebut. Per ser elegible per a aquesta bonificació, cal mantenir un saldo mitjà diari de 400 euros al compte cada mes.

Banc Sabadell

Aquesta entitat ofereix una bonificació de 200 euros als nous clients que obrin un Compte Online. I, domiciliïn ingressos mensuals d'almenys 700 euros.

Tot i això, aquest compte ofereix més que només una bonificació atractiva, ja que proporciona un rendiment del 2.5 % TAE per a saldos màxims de 30 000 euros. A més, fins al 30 de setembre, també reemborsa el 3 % de les compres fetes amb targeta de dèbit.

És important destacar que totes aquestes ofertes venen amb un compromís de permanència, i no complir aquest compromís pot resultar en la pèrdua total o parcial de la bonificació.

A més, és fonamental tenir en compte que les bonificacions en efectiu estan subjectes a retencions fiscals, que actualment se situen en un 19 %. En alguns casos, el banc deduirà aquesta retenció del client, mentre que altres, l'entitat financera assumirà aquest cost, com puntualitzen des de HelpMyCash.com.