Imatge de l´exterior d´una botiga de Lefties plena de gent comprant, amb el rètol sobre la porta d´entrada

SOCIETAT

Lefties té l'imprescindible d'armari més elegant

Lefties em conquereix amb un abric de drap que ho té tot per triomfar aquest hivern i suportar millor les baixes temperatures

Els abrics són tan imprescindibles a l'hivern com ho són les faldilles a l'estiu. Autèntics must have als quals se'ls pot donar un gran ús i afegir als outfits nocturns i diaris. Aquesta temporada, Lefties compta amb desenes de dissenys diferents perquè trobis el teu favorit.

Jo ja he fitxat una opció encoixinada amb caputxa i coll lleugerament apujat. Amb butxaques a la part davantera de la peça i molt més. Disponible a la web de Lefties i a la botiga en dos colors: negre i gris clar.

Converteix-te en la millor vestida amb aquesta tendència de temporada. Lefties ha aconseguit sorprendre'm una vegada més amb aquesta aposta tan bàsica, elegant i funcional per afegir als meus looks. T'explico tot el que sé sobre aquest vestit de Lefties.

Alerta tendència d'hivern

No és gens estrany dir que a l'hivern una de les peces de roba més demanades són els abrics. Aquest bàsic d'armari que ens abrigarà i farà que suportem molt millor el fred. Dissenys atemporals, d'aire sobri i amb línies clàssiques que han conviscut amb peces contundents i cridaneres.

Plànol general abric de drap de Lefties
El bàsic que necessites de Lefties | e-noticies.cat

Aquesta temporada suma al catàleg un model que he fitxat a Lefties. Opta per un bàsic senzill, ben construït que s'allunya de la clàssica aposta d'abric negre de tall impecable i teixit luxós. Atenta a aquest imprescindible de Lefties.

Lefties posa a la venda el model bàsic de drap

Trobar un abric que agradi no és gens fàcil, ho sé. Sempre solem trobar diferents punts negatius que fan que finalment no ens ho comprem. Per això, quan veiem un imprescindible que ens encanta, cal comprar-ho tant sí com no.

Amb el tèxtil de Lefties m'ha passat aquesta setmana, es tracta d'un abric de drap encoixinat amb caputxa i coll lleugerament apujat. Té butxaques davanteres i tanca frontal amb botonadura a to, a més d'estar confeccionat en un teixit suau i còmode. Un must have en tota regla per combatre molt millor les temperatures aquest hivern.

Plànol general abric de drap de Lefties
confeccionat en un teixit suau i còmode | e-noticies.cat

Lefties ha posat a la venda la tinguda en dos colors diferents. Pots triar entre el negre i el gris clar i afegir-lo a la cistella com més aviat millor. Aprofita aquesta ocasió i no et quedis sense el teu aquesta temporada.

Plànol general abric de drap de Lefties
Disponible en to gris clar | Lefties

Disponible a la web i a la botiga de Lefties

El model de drap està disponible tant a la pàgina web de Lefties com a qualsevol de les seves botigues físiques. De moment, està disponible a la web des de la talla S fins a la XL, en els dos tons disponibles. Escull el color que més t'agradi i afegeix-lo a la cistella.

Primer pla de l'abric de drap de Lefties
Disponible el model de Lefties en diverses talles | e-noticies.cat

El preu de l'abric està a la venda per menys de 20 €. El trobaràs concretament per 19,99 €, una quantitat força accessible. Aquesta temporada no us quedeu sense l'imprescindible d'armari que farà que eleveu qualsevol estilisme.

Preus i ofertes actualitzats el dia 27/01/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.