Rètol de grans dimensions de Bershka de color blanc a l'exterior d'una de les botigues

SOCIETAT

Bershka té la peça d'hivern més versàtil: 3 models disponibles

Tria entre els tres models diferents del jersei gustós que ha posat a la venda aquesta temporada Bershka

El fred cada cop s'està notant més i nosaltres hem de tenir les peces més calentetes a punt per lluir. Jerseis de coll alt, gustosos que siguin còmodes per protegir-nos de les baixes temperatures. Una peça d'armari bàsica i sobretot necessària per a aquest hivern.

Realment ha esdevingut un must per a firmes com Bershka i amants de l'estètica minimalista. El motiu? La gran versatilitat que ofereix. La seva practicitat fa que els trobis aquesta temporada en tota mena de teixits i talls: des dels més fins i bàsics de punt fins als més grassonets gustosos.

Bershka ha posat a la venda un model que m'ha encantat a primera vista. Es tracta d'un jersei de coll apujat súper funcional, que és ideal per combinar amb qualsevol altra peça. T'ho explico tot sobre aquesta novetat de Bershka.

El nou must elegant per a aquest hivern

En versió lleugera o chunky, són el bàsic amb què fer-te per anar a l'oficina. Podràs portar-lo amb tots els vestits i faldilles per aconseguir elevar l'outfit en qüestió de segons. El jersei de coll tornat és el nou negre, una peça necessària per al nostre armari.

Plànol general del jersei de coll pujat de Bershka
El jersei de coll tornat és el nou negre | e-noticies.cat

Una peça clau que ofereix una àmplia versatilitat i és idònia per als conjunts preppy d'inspiració de la dècada dels 70. Originàriament era una peça especial per als jugadors de polo, que després va evolucionar amb la mirada de hollywood. Encara conserven el to elegant, vintage i contemporani.

Bershka té el tèxtil de coll que necessites aquesta temporada

Si estàs buscant i capturant una peça versàtil i funcional, que sigui còmoda i que a més protegeixi, tinc el que necessites. A Bershka he fitxat un tèxtil que m'ha semblat perfecte. Es tracta concretament del jersei de coll apujat que està a la venda a la firma.

Primer pla del jersei de coll pujat de Bershka
Disponible el jersei de Bershka de moment | e-noticies.cat

Aquesta novetat de Bershka és de coll alt i té coll tornat pujat. Confeccionat en 53% amb polièster, 28% amb acrílic, 16% amb poliamida i un 3% restant amb llana. Una barreja de materials idònia per aconseguir una gran suavitat i resultar agradable al tacte.

Plànol general del jersei de coll pujat de Bershka sorra
Disponible en color sorra | e-noticies.cat

Bershka té aquesta novetat disponible en tres models diferents. D'una banda hi ha el color camel que és el que m'he emprovat i de l'altra, el to sorra. A més, n'hi ha un altre de més gran que compta amb un estampat de ratlles i és de color cru.

Plànol general del jersei de coll pujat de Bershka cru
Disponible en color cru | e-noticies.cat

Disponible a la pàgina web de Bershka

Aquesta novetat que he fitxat de Bershka està a la venda tant a la web de la firma com a qualsevol de les botigues disponibles. D'aquesta manera, tens dues opcions per adquirir el tèxtil aquesta temporada abans que s'esgoti. Disponibles els tres models diferents perquè puguis escollir el que més t'agradi.

Disponible des de la talla XS fins a la L, essent aquesta la talla més gran. De moment, es troben totes les talles disponibles, però recomano fer-se amb la peça com més aviat millor. El preu és de 25,99 €, una quantitat econòmica que no se surt del comú.

Preus i ofertes actualitzats el dia 24/12/2023. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis