Muntatge de l'entrada de Decathlon amb una imatge d'una noia fent senderisme i un tick de color verd al costat

Les botes Merrell més lleugeres i impermeables de Decathlon: a molt bon preu

Recorre la muntanya amb diferents climes amb aquestes botes de Decathlon

Moltes vegades, hem pensat a animar-nos per recórrer la muntanya. Cada cop sentim més persones que ho han provat i que resulta una activitat molt divertida. Però després pensem que no tenim un calçat adequat per a això i se'ns elimina automàticament del cap.

Per això, volem recomanar-te el millor calçat que hem vist ara per fer muntanya o trekking. Una sabata que està disponible a la web i a les botigues físiques de Decathlon i que a més, no ens suposarà cap esforç econòmic. La cadena esportiva ha afegit al seu catàleg unes botes molt apropiades per fer senderisme a l'estiu.

Cap clima us impedirà recórrer la muntanya amb aquest calçat. Les botes Merrell poden amb tota mena de temperatura ambiental o presència d'humitat i fins i tot pluja. T'expliquem tots els detalls d'aquesta novetat i el preu respectiu.

Les botes de muntanya i el trekking més estables i impermeables

Tot i que l'estiu estigui a punt d'acabar-se, encara queden uns quants dies per fer aquestes activitats que no hem tingut temps a realitzar. Hem tingut molts plans i ens hem deixat el millor pel final. Però no podem deixar que s'acabi aquesta època estival sense abans haver-nos anat a la muntanya.

I per això, necessitem un calçat que sigui el millor i el més apropiat perquè els nostres peus no pateixin gens. Aquesta setmana, hem fet un ull a les novetats de Decathlon i hem trobat un calçat ideal per fer senderisme a l'estiu. Una opció que us servirà tant amb la calor, com en qualsevol clima dur o terreny exigent.

Primer pla de les botes de muntanya i trekking Gore-Tex d'home Merrell que es venen a Decathlon
Ves a les teves escapades de muntanya amb aquestes botes Merrell que destaquen per ser impermeables | Decathlon

Les noves botes de muntanya i el trekking Gore-Tex de la marca Merrell estan dissenyades per a homes. Amb elles, podràs recórrer la muntanya sense importar la presència de la pluja o la temperatura ambiental a què t'exposes. Un calçat que destaca sobretot per la comoditat i per ser impermeables.

A més, si aprofites ara podràs gaudir del 22 % de descompte que ofereix Decathlon. Això sí, el preu exclusiu és únicament en línia, així que les hauràs de comprar a través de la pàgina web de la cadena esportiva. Afanya't.

Per a tota mena d'activitats intensives a l'aire lliure

Les botes d'home per a muntanya i trekking de Merrell han estat dissenyades des del moment un per garantir adherència, impermeabilitat i estabilitat. Tot això és possible gràcies a la membrana transpirable Gore-Tex®. A més, la seva sola Vibram Megagrip també permet una gran adherència i durabilitat.

A més, aquest calçat destaca entre altres coses per la seva versatilitat. No només podràs utilitzar-les per anar a la muntanya, sinó que també resulten idònies per fer senderisme. I fins i tot qualsevol altra activitat intensa a l'aire lliure.

Muntatge de l´entrada de Decathlon amb la imatge d´unes botes de muntanya i de trekking Gore-Tex de la marca Merrell
Aquestes botes de muntanya Merrell de Decathlon costen 125,99 € | Decathlon

Com que són resistents i ultralleugeres, s'adapten molt bé a qualsevol classe de terreny. És un calçat ideal per recórrer la muntanya de dalt a baix amb una gran seguretat. Qualsevol impacte que puguem rebre a la muntanya està més que controlat.

Corre que volen!

La marca Merrell ha sumat aquest model als anteriors i és un autèntic èxit. Cada cop són més els homes i dones que volen usar-les per fer dels seus dies experiències úniques i memorables. Suma't tu també a ells i gaudeix dels dies de muntanya.

De moment, estan disponibles a la pàgina web de Decathlon per 125,99 €. Les talles que actualment estan disponibles són la 41, 45 i 46. Tot i que del número 47, queden ara mateix només 2 unitats.

Afanya't si vols fer-te amb el calçat més còmode i més apte per dur a terme les teves activitats de muntanya. Les talles estan volant i no sabem com més temps estaran disponibles.