Imatge de fons d'un logo de Zara en una de les botigues i una altra d'una persona posant amb una bossa negra format mini
SOCIETAT

La bossa mini de Zara que combina amb qualsevol look: li trauré molt partit

Zara té a la venda una de les bosses més originals de la temporada, és ideal per a aquelles persones que odien carregar amb bosses grans

Qui ha dit que les bosses estil bowling mai no tornarien? Després d'oblidar-nos-en durant l'època de la pandèmia, aquest any han tornat trepitjant fort. Sembla que aquest disseny encapçala les nostres llistes de desitjos.

Botigues low cost com és el cas de Zara han incorporat al seu catàleg una bossa coneguda com a bossa bowling. Un complement que ha arribat com a substitut d'altres models de grans firmes com ara Dior o Louis Vuitton. Còmodes, versàtils i sobretot originals.

Aquestes darreres setmanes jo ja he fitxat el nou mini bowling cilíndric de la firma gallega. Un complement de toc modern que combina a la perfecció amb qualsevol look.

Aquesta temporada tardor hivern 2023-2024 les tendències s'inclinen cap als detalls micro. Portant així els accessoris a una nova dimensió que compta amb un toc molt original. Petits, enlluernadors i luxosos, les minibosses estan trepitjant amb molta força.

La bossa mini bowling cilíndric de Zara

Si vols renovar la teva vella bossa o estàs pensant en donar-te simplement un caprici, tinc just el que necessites. Després d'observar les novetats que ha incorporat Zara al seu catàleg, he afegit una bossa a la meva llista de desitjos. Un complement modern, original i també força còmode a l'hora de portar-lo.

Imatge d'una persona posant amb una bossa negra mini de Zara en una de les botigues
Queda bé amb qualsevol look que et posis | e-noticies.cat

Us parlo de la nova bossa mini estil bowling en forma de cilindre. Aquesta novetat de la firma gallega té un format mini molt ideal. A més, compta amb una nansa d'espatlla i un tancament amb cremallera que permet mantenir els objectes personals protegits en tot moment.

Les mides del complement de Zara són 20 x 10 x 10 cm. La mida per a moltes pot semblar a simple vista massa petita, però cal recordar que es tracta d'una bossa en format mini. Precisament, les bosses mini són una de les últimes tendències que arrasen al món de la moda.

El disseny de la bossa és atemporal, per la qual cosa resulta perfecte per a esdeveniments formals o sortides nocturnes. Encara que la seva mida sigui reduïda, la seva presència és força imponent, i pot ser el centre d'atenció de qualsevol look.

Imatge d´una bossa de Zara en color negre i estil mini
Es tracta d'una bossa especialment pensada per portar a l'espatlla | e-noticies.cat

Disponible a la pàgina web de Zara ia les botigues físiques

No m'estranyaria pas saber que tu també vols fer-te amb el nou mini bowling cilíndric. Aquest complement ha arribat trepitjant fort i està conquerint molts cors, entre ells el meu. La bossa està a la venda tant a la pàgina web com a qualsevol de les botigues, encara que ara mateix a la web està esgotada.

Trobareu l'accessori modern només en color negre. De moment, Zara només ho té a la venda en aquest to. Disponible en talla única per 17,95€, un preu accessible per a moltes butxaques.

Preus i ofertes actualitzats el dia 04/12/2023. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.