Logo d'H&M d'una botiga de Rússia

L'he comprat a H&M: la bossa on cap de tot i amb la qual aniràs molt elegant

H&M té la bossa shopper amb teixit de luxe que sembla d'alta gamma

Moltes vegades, ens encantaria poder fer-nos amb diverses bosses d'alta gamma, però el nostre pressupost no ens ho permet.

Per això, com a alternativa solem optar a còpies i imitacions de firmes low cost molt similars a les originals. Accessoris que semblen fets de luxe, però que sens dubte són molt més econòmics.

Ens encanta poder fer-nos amb complements que semblen de gamma alta, però que en realitat no ho són. D'aquesta manera, podrem lluir una bossa fantàstica amb molt d'estil, sense la necessitat de suposar tot un esforç econòmic.

Recentment, hem observat una bossa d'estructura marcada i línies rectes de H&M que sembla treure una firma de luxe.

Una opció estupenda per afegir aquest estiu als teus outfits que no ens suposarà més de 30 €. La firma low cost està adquirint un gran protagonisme amb novetats com aquesta. Productes que estan encantant a preus irresistibles.

H&M conquereix totes amb la nova bossa shopper

Si encara no t'has donat cap altre caprici aquest estiu, aquest és el moment perfecte per fer-ho. Dins l'ampli catàleg de H&M, hem vist un article que ens ha encantat. Es tracta d'una bossa tipus shopper fantàstic que ens ha conquerit amb només una mirada.

La firma ha sumat als seus productes aquesta bossa d'estructura marcada i de línies rectes que aportaran un toc molt elegant. Si ets una persona sofisticada i amb classe, aquesta bossa shopper és perfecta per a tu. Encara que et recomanem anar a les botigues com més aviat millor perquè no et quedis sense.

Parlem d'una bossa de mà d'H&M que sembla sortit d'una firma d'alta de gamma, però que sens dubte no ho és. La marca ha adquirit un gran protagonisme després de la venda, ja que tothom n'està parlant. Un complement amb teixit de jacquard que destaca pel seu estampat únic.

Bossa shopper en teixit de jacquard de color beix clar i amb un estampat d'H&M
Aquesta bossa bossa de H&M té un teixit en jacquard i costa 29,99 € | H&M

Totes les seguidores de tendències estan al corrent d'aquesta novetat. La bossa més elegant i més exclusiva d'aquest estiu ha arribat per enlluernar totes. Corre abans que s'esgoti.

Amb efecte d'ombra a les vores

La nova bossa shopper que ha tret H&M ha aconseguit captar l'atenció de moltes dones. Com que es tracta d'un complement amb estampat únic format per diversos rombes marcats, moltes ho han sumat a la llista de desitjos. Rombes del mateix patró repetits diverses vegades a totes les cares per crear el millor dels contrastos.

Un altre dels detalls que està encantant és el seu efecte d'ombra a les vores. Una característica que aporta un toc en 3D molt ideal del més original. Estem parlant d'una bossa rectangular que té cantons marcats i és molt versàtil.

Bossa shopper de color beix i estampat en teixit de jacquard de H&M
La bossa shopper de H&M està disponible en dos models: beix i beix clar | H&M

Amb aquesta bossa shopper podràs crear diferents looks de tots colors i estils. Una opció que està enamorant les més exigents gràcies a tots els detalls. A més, cal esmentar que les nanses que vaig posar són arrodonides perquè siguin prou àmplies i oferir una gran comoditat.

Respecte a les vores, són força gruixuts i marcats, aportant així una estructura única. Aquest model destaca també pel tancament zipper, perquè es pugui guardar qualsevol objecte personal amb total seguretat. Ens encanta.

Fes-te com més aviat millor amb el disseny beix amb línies negres i beix clares

H&M ha llançat aquest producte nou que ve acompanyat amb butxaca interna amb cremallera a l'interior. Podràs fer-te ara amb ell en to beix amb línies negres o si ho prefereixes, adquirir-ho en color beix amb línies clares. Ambdues opcions resulten ideals per lluir-los a les teves properes vacances.

Quant a la mida, vaig posar unes mides de 13,5 cm d'amplada x 28,5 cm d'alçada x 39 centímetres. Disponible a la pàgina web de H&M com a les botigues per només 29,99 €. Una quantitat força encertada que serà tota una inversió.