Muntatge amb botiga de Primark i cercle vermell amb bossa de pell de serp sintètica de Rita Ora

SOCIETAT

No et quedis sense la bossa de pell de serp sintètica de Rita Ora a Primark

Última els teus propers looks amb la bossa disponible en diferents tonalitats de la col·lecció de Rita Ora amb Primark

És impossible no caure en la temptació dels accessoris cada cop que vaig de compres. No sé què em passa, que últimament no paro de voler afegir més bosses a la meva col·lecció. Tot i tenir diferents models de diferents colors, sempre vull més.

Primark no m'ho està posant gens fàcil amb les últimes adquisicions. Després de la col·laboració que ha creat amb la cantant Rita Ora, no he pogut no fixar-me en un dels seus complements. Us parlo de la nova bossa de pell de serp sintètica.

Bossa de pell de serp sintètica de Primark
Ideal per ficar tot el que vulguis! | e-noticies.cat

Una opció estupenda, que gràcies a la seva mida permet desar diversos objectes personals de manera estilosa. Dissenyat el seu folre en 100% polièster per garantir una bona qualitat. T'explico tot el que sé sobre aquesta bossa.

Col·lecció Primark X Rita Ora

Fa diverses setmanes es va llançar la col·lecció de Rita Ora amb Primark. Un llançament basat en 169 peces de roba dissenyades per adaptar-se a tota mena de gustos. La col·lecció s'ha ideat sota el lema “versatilitat per a tothom”.

L'artista ha captivat amb el seu estil eclèctic i potent des que era adolescent. Ara, convertida en una superestrella global, ha sabut detectar l'oportunitat que suposa co-crear una col·lecció al costat de la marca. Una feina que després de dos anys d'esforç està donant fruits i està adquirint bons resultats.

La bossa de pell de serp sintètica de Rita Ora

Una bossa mai no va malament, és d'aquelles peces necessàries que et serviran en diferents ocasions i que sempre va bé tenir. Tot i que tinc força complements, he volgut fitxar una pròxima venda. Es tracta de la bossa de pell de serp sintètica de Primark.

Aquesta bossa m'ha cridat l'atenció per diversos motius. El prime és la seva mida, ja que resulta força gran per poder portar tot el que vulguem amb nosaltres de forma segura. Les dimensions són les següents: 30 cm x 38 cm x 13.5 cm.

Muntatge amb botiga de Primark i cercle vermell amb bossa de pell de serp sintètica i un altre cercle amb etiqueta de la bossa
Fes-ho teu per només 16 € | Primark, e-noticies.cat

El segon és el seu disseny de serp sintètica que fa que sigui un complement modern i alhora rebel. Confeccionat el folre en 1000% polièster. Aquesta bossa és d'espatlla, però si ho prefereixes pots portar-la de la mà.

Versàtil, còmode de portar i amb un gran estil. No esperis més i combina aquest accessori amb els teus propers looks. Et serà força útil, ja que pot ser l'opció perfecta per ultimar els teus outfits de diari i de nit.

Disponible en diferents tons

Blanc, negre, o d'estampació, tonalitats molt comunes que permeten crear diferents combinacions amb qualsevol peça. La bossa de pell de serp sintètica de Rita Ora està disponible en aquests colors. Opcions senzilles de combinar que ofereixen una gran funcionalitat a l'hora de vestir.

De talla única. El complement de Primark està disponible actualment tant a la pàgina web de la signatura com a qualsevol de les botigues físiques. El preu del producte és només 16 €, una quantitat força econòmica que val la pena pagar.

Preus i ofertes actualitzats el dia 05/11/2023. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.