Bicicleta de muntanya de la marca Zündapp de Lidl

SOCIETAT

Lidl rebaixa aquesta bicicleta de muntanya amb 21 velocitats i està a punt d'esgotar-se

Aquesta bicicleta compta amb les prestacions necessàries perquè practiquis esport amb la millor comoditat

Lidl sap escollir els seus productes per encertar de ple amb la seva clientela. Per això, no és estrany que aquesta bicicleta estigui a punt d'esgotar-se. I és que, a més de cridar l'atenció per les seves característiques, ho fa per estar rebaixada 150 euros.

Aquesta bicicleta de la marca Zündapp està arrasant entre els clients de Lidl. Això es pot veure a la web, on ens avisen que queden poques unitats disponibles. És més, no tots els models ja estan disponibles perquè s'han esgotat.

No és nou que Lidl decideixi baixar de preu un producte amb molt d'èxit. Prioritza els clients i que aquests puguin aprofitar-se de les ofertes. Això sí, el que ja no pot garantir la cadena és que et puguis fer abans que volin.

La bicicleta de Lidl amb 21 velocitats i doble suspensió

La bicicleta que Lidl té a la venda té grans prestacions i ara mateix només costa 299,99 euros. Per exemple, compta amb 21 velocitats per anar adaptant-te a la ruta. Així mateix, per a un millor amortiment de sots, salts o desnivell del terreny, compta amb una doble suspensió.

D'altra banda, aquesta bicicleta té uns frens de disc d'alta eficiència. També ve amb extres per evitar caigudes en moments que puguin semblar més perillosos. Per això, té una llum davantera que podem encendre quan trobem trams de poca visibilitat.

La comoditat també és necessària en una bicicleta, sobretot tenint en compte el terreny per on es fan les rutes. Per això, en primer lloc, es pot regular tant l'alçada del seient com la del manillar. Aquest últim, a més, compta amb punys perquè l'adherència en descens sigui més còmode i el seient ve amb encoixinat d'escuma.

Bicicleta de muntanya de la marca Zündapp de Lidl
Bicicleta de muntanya de la marca Zündapp de Lidl | Lidl

L'acer fa més manejable aquesta bicicleta de Lidl

Per a aquest tipus de bicicleta és molt important que el pes no sigui excessiu, ja que hi ha trams on cal agafar-la. Per això mateix, està fabricada en acer, cosa que la fa més lleugera. Depenent del model que escullis, pesarà més o menys, però mai no supera els 20 quilos.

Sí que és veritat que ara mateix només està disponible a la pàgina web el model de bicicleta de 24 polzades. També n'hi ha hagut de 26 i de 28, però ara mateix es troben esgotats. Caldrà esperar que Lidl reposi les seves existències en algun moment.

Compta amb elements de qualitat com el canvi de marxa i plat al manillar de la marca Shumano. D'altra banda, ve amb llantes d'alumini de doble paret. Altres extres que inclou són el carregador, timbre, catadiòptrics i un cavallet lateral.

Preus i ofertes actualitzats el dia 02/02/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.