Imatge d'un rètol de grans dimensions a l'exterior d'una botiga de Bershka
SOCIETAT

Bershka posa a la venda una peça que s'adapta totalment a la figura

Torna a ser tendència aquesta peça de Bershka que triomfava als anys 2000


Les modes van i venen, això és un fet a què ja estem més que acostumades. No només rescatem de la moda dels anys 2000 tendències com a accessoris metal·litzats, sinó que hi ha peces icòniques. Com per exemple, els vestits llencers que segueixen a peu de canó amb nosaltres.

Com que aquest any no seria menys per avançar-nos bé al bon temps, us he de dir que es tornaran a portar. Han tornat a posicionar-se com una autèntica tendència i és que pretenen treure el nostre costat més femení i sensual de cara a la primavera. A Bershka he trobat una opció que m'està causant un amor-odi i vull ensenyar-t'ho.

El slip dress ja ha passat a formar part del nostre armari i ara torna trepitjant fort. El street style ja està preparat per tornar a lluir aquests vestits i nosaltres volem veure'l. T'explico el model que he vist de Bershka que no m'ha convençut.

Femení i elegant: el vestit que necessites

De cara a la primavera, podem rescatar els vestits llencers. Una peça que té com a únic objectiu ressaltar la nostra feminitat i el nostre costat més sensual. El slip dress és una moda de la qual moltes celebritats han format part, com Jennifer Garner a la pel·lícula 'Si jo en tingués 30'.

Plànol general del vestit llencer de Bershka

Aquest any sembla que tornarem a veure aquest tipus de vestit i per això et recomano combinar-los amb diferents accessoris. D'aquesta manera, aportarem un toc molt més original. Llança't de ple a aquest terreny i tingues aquesta sensació d'anar vestida amb una camisa de dormir.

Bershka em decep amb aquest vestit

Encara que els models llencers m'encantin, Bershka ha aconseguit que me n'oblidi aquesta temporada. La firma ha posat a la venda un vestit midi de tirants, que és semblant a un llencer. Una opció que serveix per atraure el costat més sensual de cadascuna.

Plànol general del vestit llencer de Bershka

El disseny de Bershka és llarg, compta amb diversos tirants fins i es recolza en un petit detall d'un llaç al centre. Aquest és de mida petita i se situa just a la zona del pit. S'ajusta a la figura i està confeccionat en un agradable teixit barreja de poliamida i elastà.

Primer pla del vestit llencer de Bershka

Encara que estèticament m'agrada, té un 'no sé què' que em tira enrere. Peces com aquesta, compten amb molts punts positius, però també amb diversos inconvenients. I és que, un és que s'ajusta massa, cosa que no m'agrada gens.

Disponible el vestit a botigues i a la web de Bershka

Abans de no voler endinsar-te en aquesta tendència de vestits llencers, et recomano emprovar-te'l a la botiga. Igual que la majoria dels seus productes, Bershka té disponible el vestit a web i a qualsevol de les seves botigues. A més, la firma compta amb diverses tonalitats perquè puguis escollir la que més vagi amb el teu estil.

Plànol general del vestit llencer de Bershka

Podràs escollir entre el to negre, el rosa i el camel. Les talles en què es troba disponible varien des de la XS fins a la L i el preu és de 19,99 €. Torna a les tendències de l'any 2000 amb aquest vestit de Bershka.

Preus i ofertes actualitzats el dia 08/04/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis

➡️ Moda ➡️ Societat

Més notícies: