Primer pla exterior d'una botiga de Lidl a la nit

El bagul que et dona un bon extra d'espai a casa i no costa ni 10 € a Lidl

Lidl també afavoreix l'ordre

Lidl sap que un dels problemes de moltes cases és que tenen una mida reduïda i presenten problemes per guardar tota mena d'objectes. Per això, ha llançat al mercat un producte molt útil per aconseguir aquest forat extra que s'està necessitant. En concret, té a la venda un bagul realment pràctic.

Lidl, a més de pensar a solucionar l'esmentat inconvenient dels seus clients, ha pensat en alguna cosa més: a les butxaques, econòmicament parlant. Per això està disponible per menys de 10 €.

Lidl permet aconseguir espai addicional amb el seu econòmic cofre

Lidl ofereix als seus establiments una gran varietat d'aliments, però també diferents tipus de productes per a la llar. I entre aquests ha aconseguit destacar tant una prestatgeria que recorda les d'Ikea com l'esmentat cofre que ens ocupa.

Bé, exactament hem de dir que és una cistella organitzadora que permet obtenir un espai extra per guardar qualsevol mena d'objecte.

És rectangular i posseeix una estructura rígida, gràcies al fet que s'ha confeccionat amb polipropilè i usant un marc de metall. Disposa de tapa plegable i fins i tot de dues nanses laterals, que en faciliten el transport en qualsevol moment.

Lidl té clar que qualsevol client hi pot trobar l'article perfecte per emmagatzemar, encara que també, per descomptat, per tenir el seu habitatge en perfecte estat d'ordre. I és que aquesta disposa d'una mida més que acceptable. Les dimensions exactes són de 34,2 x 17 x 22,5 centímetres i la seva capacitat és d'11,4 litres.

Muntatge amb una foto de fons d'una botiga Lidl i en primer pla la cistella organitzadora amb tapa de color gris de Lidl
Lidl l'ha dotat de prestacions molt interessants | Lidl

Com t'hem indicat al titular d'aquest article, un altre dels grans avantatges d'aquesta cistella és el preu. Sí, perquè està a l'abast de qualsevol ciutadà, ja que als supermercats de la cadena alemanya es pot trobar per tan sols 9,99 €.

Altres característiques interessants de la cistella organitzadora de Lidl

Lidl ha incorporat a la seva línia Livarno Home aquest producte, del qual ara et donarem a conèixer altres senyes d'identitat importants. Per exemple, us pot interessar saber que pot suportar una càrrega màxima d'1,5 quilos.

De moment, això sí, només està disponible en color gris. Si vols conèixer el seu pes, cal saber que aquest és de només 470 grams.

D'aquest bagul tampoc no podem passar per alt el fet que és molt versàtil. Primer, perquè podeu albergar tota classe d'articles: joguines, documentació, roba, complements, material de papereria, productes d'higiene i un llarg etcètera.

Segon, perquè es pot utilitzar a qualsevol racó d'una casa on calgui, ja sigui el saló, el dormitori, la cuina o el bany.

Tres anys de garantia són els que té aquesta proposta de Lidl, que recomana una mica encaridament. En efecte, indica que de cap manera la netegin ficant-la a la rentadora.

Com veus, teniu tot el necessari per convertir-vos en el vostre aliat a l'hora de guardar i ordenar el vostre habitatge. Això sí, tingues present que la citada cadena de supermercats posseeix al seu catàleg altres productes similars que també et poden interessar.

Entre aquests podem destacar, per exemple, la caixa amb tapa plegable amb capacitat de 53 litres i el lot de tres caixes.

Prestatgeria de cubs de Lidl
Lidl disposa ara de diversos articles d'emmagatzematge interessants | Lidl

Però és que n'hi ha més. Dins la seva mateixa línia Livarno Home trobem prestatgeries infantils, contenidors amb rodes per emmagatzemar sota el llit i cofres per a jardí.

Així que ja saps, si necessites arreglar casa teva, per més petita que sigui, aquesta cadena et pot ajudar. És clar, perquè ara mateix disposa d'una àmplia gamma d'articles en aquest sentit. A més, tots ells tenen uns preus, si més no, interessants.