Imatge de l´exterior d´una botiga de Lefties plena de gent comprant, amb el rètol sobre la porta d´entrada

SOCIETAT

El bàsic de Lefties que necessites per vestir bé durant tota la primavera

Fitxo els pantalons de Lefties més còmodes que veuràs aquesta temporada i que no et voldràs treure al llarg de tota la setmana

Els pantalons són un bàsic del fons d'armari femení perfecte. Quan busquem peces una mica folgades, que no facin calor i que a més quedin bé, Lefties és la firma perfecta. A Lefties hi ha una gran varietat de peces de roba que s'ajusten a cada temporada.

Ara que la primavera ha començat, he trobat uns pantalons rústics ideals per acompanyar-nos en tots els plans. Un tèxtil fresc, còmode i folgat que senten molt bé amb qualsevol altra peça. Aquests pantalons afavoreixen la silueta femenina i són elegants.

Lefties ens ha alegrat el bon temps amb aquesta peça que segurament t'encantarà tant com a mi. Amb cama ampla i cintura elàstica amb un cordó d'ajust. T'explico tot el que necessites saber sobre aquesta novetat de Lefties.

Necessites aquest model al teu armari

Si encara no coneixes l'última tendència de primavera, atenta. És una moda que està revolucionat el món del sector tèxtil. Uns pantalons estil rústic de Lefties que s'està esgotant ràpidament.

Plànol general dels pantalons rústic de Lefties
Model de Lefties que està arrasant | @maaariamoral

Combina elegància, estil i versatilitat, per la qual cosa ha esdevingut una autèntica necessitat. Si t'enamores tu també d'ells, et recomano anar ràpidament a buscar-ne uns. Nosaltres ja us hem avisat, ara només ens queda explicar-te per què aquest disseny és tan especial aquesta temporada.

Sorprenent la novetat que ha afegit Lefties

Trobar uns pantalons còmodes, estilosos i que serveixi per a diferents ocasions de vegades pot ser complicat. Per això, quan en trobem uns, no hem de deixar passar l'oportunitat. En aquest cas, us vull parlar dels pantalons rústics que he trobat a Lefties.

Primer pla dels pantalons rústic de Lefties
La novetat de Lefties que és molt còmoda | @maaariamoral

Es tracta d'un nou disseny de la firma que té camal ample i una cintura elàstica amb cordó d'ajust per a més comoditat. A més, té diverses butxaques grans, dues exactament a la part davantera. Confeccionat amb teixit rústic ideal per anar fresques.

Plànol general dels pantalons rústic de Lefties
Disponible a Lefties en diversos tons | Lefties

Es pot combinar amb la seva blazer a conjunt, que també està disponible a Lefties. Disponible en color natural, kaki i marró perquè puguis escollir el color que més t'agradi. Sigues llesta i no esperis que s'esgotin les unitats.

Lefties té disponible els pantalons rústics

Si estàs pensant en afegir uns pantalons a la teva col·lecció de primavera, aquest model de Lefties és perfecte per a tu. Lefties encara ho té disponible tant a la seva pàgina web com a qualsevol de les seves botigues físiques. El trobaràs disponible als tres colors esmentats, natural, kaki i marró.

Disponibles des de la talla XS fins a la XXL. El preu del producte de Lefties és de només 15,99 €, per la qual cosa per menys de 20 € podràs tenir un must have que t'acompanyi sempre. No esperis més i afegeix-los com més aviat millor.

Plànol general dels pantalons rústic de Lefties
Disponible en color kaki | Lefties

Preus i ofertes actualitzats el dia 30/03/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Moda ➡️ Societat

Més notícies: