Imatge del rètol de Lefties a la part superior de la porta d'entrada d'una de les botigues i gent comprant a l'interior del local
SOCIETAT

Aquest bàsic de Lefties combina perfectament amb totes les peces d'estiu

Una peça de Lefties en teixit fluid, molt sofisticada, idònia per lluir tant a outfits d'oficina com a diaris

Hi ha poques coses més versàtils que una samarreta fluida. Si a sobre és un teixit setinat o fins i tot de seda, la sofisticació es veurà augmentada en qüestió de segons. Al final aquesta peça és atemporal i sempre triomfa a l'armari de qualsevol.

La seva gran versatilitat i facilitat a l'hora de combinar amb qualsevol altra fa que sigui un autèntic must have d'armari. Us parlo d'un indispensable per a qualsevol dona perquè és tant elegant com versàtil. Jo tinc diversos models al meu armari, però he decidit renovar-los per un de Lefties.

Aquesta setmana he trobat a Lefties una samarreta de color camel clar preciosa. A conjunt amb els pantalons que té disponible la signatura i que són igual de còmodes. T'explico tot el que necessites saber sobre aquesta novetat de Lefties.

Sofisticació i comoditat en un amb aquesta peça de Lefties

A la nova col·lecció de Lefties ens trobem amb moltes peces còmodes que seran tendència aquest estiu. En aquest cas, la samarreta fluida de màniga curta és una bona opció per utilitzar sempre que vulguem. Pràcticament, és un bàsic imprescindible per a aquesta època estival.

Plànol general de la samarreta fluida de Lefties

Aquesta i qualsevol de les altres, ja que com que és una samarreta bàsica es pot combinar amb qualsevol altra peça. A més, és apta per a qualsevol temps, faci fred o calor, comptar amb almenys un model és necessari. Aquest de Lefties és ideal.

Lefties compta amb el bàsic que totes necessitem

Hi ha una gran quantitat de peces que necessàriament hem d'incloure a la nostra col·lecció. Sigui per crear diferents oufits d'oficina, o per diari, hi ha bàsics d'armari. Per exemple, les samarretes fluides de màniga curta.

Primer pla de la samarreta fluida de Lefties

Aquestes combinen a la perfecció amb gairebé qualsevol altra peça i ajuda a tenir una infinitat d'opcions. A Lefties aquestes setmanes he fitxat la samarreta fluida de màniga curta i coll rodó. Confeccionada en un teixit còmode i agradable per estar còmoda les vint-i-quatre hores.

Primer pla de la samarreta fluida de Lefties

Disponible de moment perquè la combinis per exemple, amb els teus millors pantalons de vestir i unes sabatilles bàsiques. Aconseguiràs un look còmode, arreglat i modern. Aposta aquesta temporada per Lefties.

Disponible en dos colors a Lefties

Camel clar, gris antracita o beix clar, tu mateixa tries. Tens aquestes dues tonalitats per poder escollir abans d'incorporar la samarreta de Lefties al teu armari. De moment, els tres tons estan disponibles a la pàgina web de la signatura.

Plànol general de la samarreta fluida de Lefties

Encara que si ho prefereixes també pots anar físicament a la botiga i emprovar-te-la. Trobaràs el tèxtil des de la talla XS fins a la XXL, per només 7,99 €. Sí, has sentit bé, per menys de 10 € tindràs un bàsic infal·lible durant tot l'any.

Preus i ofertes actualitzats el dia 01/04/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Moda ➡️ Societat

Més notícies: