Muntatge d´un fons de feixos variats de bitllets d´euro i una noia sorpresa amb la boca oberta

Els 5 bancs que no cobren comissions per treure diners del caixer automàtic

Aquests bancs no et cobraran res per treure diners del caixer

Treure diners del caixer automàtic sense haver de preocupar-se per les comissions s'ha convertit en una prioritat per a molts usuaris bancaris. El cost de les transaccions financeres augmenta sense parar. Per tant, trobar un banc que ofereixi retirades d'efectiu gratuïtes a la via pública s'ha tornat essencial.

Segons les dades més recents del Banc d'Espanya, hi ha més de 45 000 caixers de diferents entitats repartits per tot el país. Afortunadament, hi ha diversos bancs que permeten als clients gaudir d'aquest servei sense càrrecs addicionals.

La possibilitat de retirar diners en efectiu sense haver de preocupar-se per les comissions és un avantatge significatiu que ofereixen diversos bancs a Espanya.

La diversitat d'opcions i el seu enfocament brinden als usuaris la capacitat d'escollir un banc que s'adapti a les vostres necessitats i valors. En un món on cada euro compta, optar per un d'aquests bancs pot marcar una diferència real a les finances personals de cada individu.

Aquests 5 bancs no cobren comissions per treure diners del caixer

L'accessibilitat i absència de comissions són fonamentals per als usuaris bancaris. Aquests bancs han destacat en oferir retirs d'efectiu a caixers automàtics sense costos addicionals. Sigui a nivell nacional o internacional, aquests serveis bancaris permeten als usuaris mantenir la seva liquiditat sense preocupar-se de les tarifes ocultes.

Revolut

Revolut ha irromput al panorama financer com una solució en línia per a les necessitats bancàries modernes.

Aquest banc en línia permet als usuaris retirar diners en efectiu dels caixers automàtics sense enfrontar comissions, sigui dins o fora del seu país d'origen. Tot i això, és important notar que aquest benefici s'aplica només a targetes Visa o Mastercard associades.

Muntatge d'un caixer automàtic agafant un bitllet de 50 euros i una rodona amb el logotip de Revolut
Revolut ofereix als seus usuaris la possibilitat de retirar diners en efectiu sense comissions | Getty Images Signature

N26

N26 és un altre banc en línia que ha prioritzat l'eliminació de comissions en retirs de caixers automàtics. Els usuaris poden fer fins a tres recessos mensuals gratuïts (o fins a vuit per a clients Premium) a Espanya i països de l'eurozona. Tot i això, aquest banc estableix un límit per gaudir de retirs sense càrrecs addicionals.

ING

ING Direct és un referent al món de la banca digital. Un dels seus atractius més notables és la capacitat de retirar diners en efectiu sense comissions. Aquest benefici està disponible per a aquells clients que tinguin la targeta associada a un compte nòmina.

A més dels seus propis caixers, els usuaris poden fer retirs gratuïts en caixers d'Euronet, Cashzone, Banca March, Euro Automatic Cash i Tangobakn, entre d'altres. Per als usuaris de la xarxa Euro 6000, els recessos de 50 euros també són lliures de comissions.

Un caixer taronja del banc ING a l'exterior amb el dibuix d'un lleó en blanc
Podràs retirar els teus diners sense comissions des dels caixers d'ING | Europa Press

EVO Bank

EVO Bank ha guanyat reconeixement per permetre als seus clients retirar diners sense comissions als seus caixers. Tot i això, l'avantatge no s'acaba. Els usuaris també poden gaudir de retirs gratuïts a caixers d'entitats com Bankinter, Euro 6000, ING i Abanca.

A més de Kutxabank, Caixa Rural, Caixa d'Enginyers, Cajamar, Banca March Euro Automatic Cash, Targo Bank i Deutsche Bank.

Wise

Wise, un banc amb base al Regne Unit, ha revolucionat les transaccions financeres internacionals. A través de la targeta, els usuaris poden retirar efectiu sense comissions en caixers dins de la zona euro i al Regne Unit.

Si bé hi ha un límit de 200 euros per a retirs gratuïts, aquesta opció continua sent atractiva per a aquells que valoren la flexibilitat financera.