Seu del banc CaixaBank vist des de l'exterior

La gran notícia que acaba de donar CaixaBank i deixa sense paraules la resta de bancs

Aquest èxit de CaixaBank ha deixat atònits a la resta de bancs

CaixaBank ha anunciat que ha arribat a la sorprenent xifra de sis milions de nòmines domiciliades a la seva entitat. Aquest èxit no només consolida la seva posició com a líder indiscutible al segment de nòmines a Espanya, sinó que també redefineix els estàndards d'excel·lència al sector bancari internacional.

Segons la informació de 20minutos, CaixaBank descriu aquest èxit monumental com el resultat d'una estratègia visionària i un compromís infrangible amb els clients. Tenen una quota de mercat que ara supera el 37 %.

L'entitat ha demostrat la seva capacitat per comprendre i satisfer les necessitats financeres dels clients de manera excepcional.

Aquesta gesta també està ajudada pels objectius que CaixaBank es va fixar per a aquest any, que van incloure el llançament d'una ambiciosa iniciativa comercial a principis d'any.

CaixaBank aconsegueix sis milions de nòmines domiciliades

El cor d'aquesta iniciativa va ser l'atractiu programa de recompenses dissenyat per incentivar els clients a domiciliar les nòmines a CaixaBank.

Per als clients que van triar confiar en l'entitat amb les nòmines superiors a 1200 euros, la recompensa va ser un televisor LG de 32 polzades. Segurament va trobar el seu lloc a moltes llars espanyoles.

Primer plà del cartell amb el logo de l'exterior de les oficines de CaixaBank
L'incentiu als clients ha estat una de les claus per assolir aquest èxit | Europa Press

Però això no va ser tot, ja que per a aquells amb nòmines que excedissin els 2500 euros, la capacitat per triar va ser encara més gran. Oferien un televisor LG de 50 polzades o una remuneració del 5 % TAE durant dos anys, una oferta que va combinar innovació tecnològica i beneficis financers.

L'èxit d'aquesta estratègia no només s'evidencia en els números impressionants de nòmines domiciliades. També a la creixent lleialtat i compromís dels clients amb CaixaBank. Per enfortir encara més aquesta relació, l'entitat va aprofitar l'oportunitat per augmentar el nombre de clients vinculats.

Al juliol, aquest percentatge va assolir un impressionant 71,4 %, cosa que representa un augment de més de set punts en comparació del desembre del 2020. Aquest augment no només subratlla la confiança que els clients tenen a CaixaBank. També reflecteix la capacitat de l'entitat per adaptar-se i respondre a les canviants necessitats del mercat financer.

Però CaixaBank no s'hi va aturar. Mostrant el seu compromís amb la societat i el medi ambient, la seva marca germana, Imagin, va llançar una campanya addicional al juliol que es va centrar en la sostenibilitat i la responsabilitat social.

Per cada client que va decidir domiciliar la nòmina, Imagin es va comprometre a contribuir a recuperar un corall taronja a la costa d'Almuñécar. Una iniciativa que ressalta la importància de la conservació marina.

Com si això no fos suficient, Imagin també va recompensar els seus clients pel seu compromís. Aquells amb nòmines superiors a 1000 euros van rebre una recompensa en efectiu de 150 euros. Mentre que aquells amb nòmines inferiors no es van quedar enrere i van rebre 50 euros com a agraïment per la seva elecció.

CaixaBank permet repartir les despeses a través de Bizum

Segons CaixaBank, els usuaris podran repartir equitativament les despeses dels rebuts domiciliats fent servir Bizum. Tot això mitjançant l'aplicació CaixaBankNow.

Muntatge amb fons d'una persona sostenint un mòbil amb la pantalla en blanc, al costat el llop de Bizum i un feix de bitllets de 50 euros a la mà d'una altra persona
CaixaBank permet repartir les despeses gràcies a Bizum | Pexels, Wikimedia Images, Bizum

CaixaBank ha detallat la nova funcionalitat que permet distribuir les despeses entre diverses persones de manera senzilla i eficient. Aquest moviment estratègic busca facilitar la vida dels qui comparteixen despeses, com ara companys de pis o parelles, en oferir una solució digital àgil i transparent.

La característica és particularment rellevant per a situacions en què les despeses comunes són una part integral de la dinàmica diària. Per exemple, les despeses relacionades amb el lloguer d'un pis compartit o els subministraments de la llar quan es conviu en parella.