Aquest és el secret de Nandu Jubany perquè els bolets quedin espectaculars: molt fàcil
El reconegut xef català ens regala aquesta deliciosa recepta per gaudir com mai dels rovellons
S'ha acabat la calor i ha arribat la temporada de bolets! Per als amants de la cuina, aquest és el millor moment de l'any per sortir a buscar-les. Nandu Jubany, un xef català reconegut, sap com treure-li el màxim profit a aquests deliciosos tresors de la natura. Amb una estrella Michelin en el seu poder, aquest talentós cuiner sempre té un as sota la màniga per sorprendre els seus comensals.
La recepta que arrasa a Instagram
Recentment, Nandu va compartir un carrusel de fotos al seu Instagram, on el veiem cuinant uns rovellons al seu restaurant "PUR Restaurant". Al costat de les imatges, va escriure: “Els primers rovellons molt, molt bons a la brasa amb cansalada del coll. Qui s'hi apunta? Un espectacle, família!”.
Aquesta declaració no és només una invitació. És una crida a l'acció perquè tots ens unim a la màgia de cuinar amb bolets. La pinta de la seva recepta és deliciosa! La combinació de rovellons a la brasa amb cansalada del coll promet ser una explosió de sabor a cada mos.
El millor de tot és que fer aquesta recepta no és complicat. No cal ser un xef expert per aconseguir-ho. Només requereixes una mica de bona voluntat i moltes ganes de gaudir d'un àpat espectacular.
El mestre rere la cuina
Nandu Jubany no és un xef qualsevol. La seva trajectòria és un exemple clar de passió per la cuina i la creativitat. Des de l'alta gastronomia fins a la seva participació en el famós Ral·li Dakar, ha demostrat que pot desafiar tots els límits.
A més, és l'encarregat de la cuina al restaurant 'Hincha' de Leo Messi a Andorra. Aquesta varietat en la seva carrera parla de la seva capacitat i versatilitat al món culinari.
Si busques una forma espectacular de gaudir de bolets, segueix els passos de Jubany i anima't a experimentar amb els sabors de la temporada. Amb el consell i una bona recepta, els teus plats poden brillar com els del millor xef. No hi ha res com gaudir d'un àpat deliciós en bona companyia! Que comenci l'aventura culinària i que cada plat sigui una celebració dels sabors de la natura.
Més notícies: