Façana de la botiga esportiva Decathlon

SOCIETAT

Decathlon té rebaixada la peça d'entretemps amb més estil: s'esgotarà

Tribord triomfa una vegada més a Decathlon amb aquesta jaqueta paravents de rebaixa per a tots els dies de la primavera

Amb l'arribada de l'entretemps també arriben els dubtes sobre què posar-se. Perquè mai sabem si plourà o farà sol, de sobte, ni quan passarà cada cosa.

L'ideal és comptar amb aquesta peça que ho té tot. Que ens protegeixi del vent i la fresca, però que no acalori i que sigui impermeable. Factor molt important a la primavera!

Buscant aprofitar les rebaixes de Decathlon, ens hem topat amb aquesta oferta. Aquesta opció de què estàvem parlant és una jaqueta amb una rebaixa de les bones.

La jaqueta perfecta per a aquesta primavera, rebaixada a Decathlon

Decathlon s'ha anticipat a la necessitat d'adaptació primaveral. I ha introduït a la secció de rebaixes del seu catàleg, la seva jaqueta paravents impermeable de Tribord.

Perfil de model fins a la cintura amb jaqueta impermeable rosa sobre fons de Decathlon
Jaqueta impermeable per a dona de Decathlon | Decathlon, e-noticies.cat

Aquesta peça de Decathlon, perfecta per a la nova temporada, combina estil i funcionalitat. Una immillorable aliada per enfrontar qualsevol condició climàtica que es pugui presentar.

I, a més, una bona inversió. Els materials impermeables amb què està fabricada són d'alta qualitat. Garanteix resistència davant de pluges moderades durant fins a 2 hores, gràcies a la seva tecnologia de segellat de costures.

A més, la seva capa paravents no només protegeix contra ràfegues indesitjades, sinó que hi afegeix un toc d'elegància. I així t'assegures d'anar impecable en qualsevol situació.

Una jaqueta per a aventureres que no volen perdre l'estil

Un altre avantatge que agrada molt és la seva caputxa. Unida a un coll alt, es tanca sobre el teu cap protegint-te sencera del fred, de la pluja i del vent.

És una jaqueta lleugera i fàcil de portar. Pots guardar-la a la bossa o la motxilla mentre no la facis servir, gairebé sense ocupar espai, ni generar-te més pes sobre les espatlles.

Com que és una peça enfocada al confort de la mobilitat, es caracteritza, sobretot, per ser pràctica. Té 3 butxaques amb tancament, incloent-hi una interior, perquè camins amb més llibertat.

La tens disponible a la web de Decathlon a un 27% de descompte. Només 23,99 euros per una primavera fora de perill de contratemps assegurada.

Tribord, com sol fer, ens ofereix estil i elegància en la nostra cerca de practicitat. Si estimes la natura, els esports a l'aire lliure, o simplement gaudeixes de la llibertat d'estar sempre còmoda, ves a buscar-la!

Preus i ofertes actualitzats el dia 31/01/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.