Primer pla exterior d'una botiga Alcampo, amb el logotip de la cadena de color vermell
SOCIETAT

L'aparell d'Alcampo que aconsegueix deixar impecable qualsevol racó de casa teva

Al supermercat Alcampo trobem un aspirador perfecte per deixar la casa i el cotxe nets sense esforç

Avui dia gairebé tots tenim aspiradors a casa. Uns són amb cables, altres ens netegen o escombren la casa sols... No obstant això, encara que tots tenen diferents usos i són molt pràctics, per a algunes tasques quotidianes ens resulten pesats i no arriben a tots els racons.

Per això, l'aspirador de mà de Cecotec que ara podem trobar a Alcampo està tenint tant d'èxit. Doncs en ser tan petit i fàcil de manejar, podem utilitzar-lo per netejar certes parts de casa nostra com per mantenir el cotxe perfecte i no haver de deixar-nos constantment diners als rentadors de cotxe perquè aquests estiguin completament nets.

L'aspirador de mà sense cable Conga Rockstar Micro Essential d'Alcampo

Aquest aspirador de mà d'Alcampo és molt pràctic i senzill de fer servir. Compte amb un motor Digital Brushless d'última generació sense escombretes, que proporciona major velocitat, un menor soroll i allarga la seva vida útil.

La potència d'aquest aspirador és de 90W. Això vol dir que aspira tota mena de brutícia i manté sempre net la llar maximitzant els seus 13 kPa de poder de succió.

aspirador de mà Cecotec d'Alcampo

L'aspirador d'Alcampo resulta molt lleuger i disposa de dos modes de funcionament Eco i Turbo. El mode Eco allarga la bateria al màxim amb resultats impecables i el mode Turbo acaba amb la brutícia més difícil.

Ve amb un sistema Battery 12,6 V amb una bateria extraïble de Ion-Liti de 2200 mAh i 12,6 V que aconsegueix una autonomia de fins a 40 minuts per la qual cosa ens permet netejar la casa o el cotxe d'una sola vegada sense haver d'estar carregant-ho.

Més característiques de l'aspirador que venen a Alcampo

Un dels motius pels quals acostuma a agradar tant aquest aspirador és pel sistema de buidatge del dipòsit que resulta molt senzill. Ve també amb un filtre que es pot rentar perfectament amb un raspall de dents i una mica de sabó de plats per la qual cosa ens dona per a moltíssims usos sense haver de canviar-lo.

I disposa d'un capçal amb un raspall elèctric que resulta ideal per als que tenen gossos a casa. Amb aquest aspirador d'Alcampo podem netejar tapisseries, terres, estoretes, cantonades... se li pot donar molts usos i gairebé no fa soroll.

Com que és un aspirador molt pràctic i lleuger podem arribar a pensar que el seu preu també serà elevat. Però la veritat és que a Alcampo té un preu molt bo. Podem comprar-lo per 59,90 € i a la llarga ens surt força rendible per l'estalvi que ens suposa.

Preus i ofertes actualitzats el dia 09/04/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: