Els nens de Sant Ildefons en ple sorteig de la Grossa de Nadal
SOCIETAT

L'anunci de la Loteria de Nadal d'aquest estiu que no ha deixat ningú indiferent

Loterías y Apuestas del Estado ha iniciat la campanya d'estiu amb un anunci molt commovedor

La Loteria de Nadal s'avança aquest any amb una innovadora campanya d'estiu que promet despertar emocions i connectar amb la nostàlgia dels espanyols.

Amb el lema "El teu millor lloc del món", Loterías y Apuestas del Estado ha llançat un anunci que ens recorda els racons especials que formen part de les nostres vacances estivals.

Dona sorpresa assenyalant una butlleta de loteria de Nadal en una platja.

La Loteria de Nadal arriba amb un nou anunci carregat d'emoció

L'anunci de la Loteria de Nadal per a l'estiu del 2024 se centra en aquells llocs que, encara que no siguin paradisíacs, tenen un valor sentimental incalculable per a molts.

Des de la platja de tota la vida, passant per la plaça del poble, fins al piset de vacances, cada escenari és protagonista en aquesta campanya que apel·la a la memòria i les emocions dels espectadors.

Per a aquesta campanya, s'han llançat tres espots significatius. La platja de sempre, la plaça del poble o l'apartament de vacances són els llocs on apel·la.

La platja de sempre

Un dels espots ens porta a "la platja de sempre". Ho fa mitjançant un missatge que ressalta la connexió personal i la importància dels records compartits en aquests llocs senzills però significatius.

Amb un to proper i emotiu, la veu en off de la platja narra: "Jo sé que no soc una d'aquelles platges que surten a les revistes, no. Sé que la meva sorra no és la més blanca, i que aquí no fondegen iots. Però sé que per a tu soc molt més important que tot això, perquè soc la platja a la qual et portaven els teus pares, i a la que ara els portes tu”.

Anuncio Lotería de Navidad – Campaña verano 2024 - Tu mejor lugar del mundo - “Soy una playa”

La plaça del poble

Un altre dels anuncis ens trasllada a la "plaça del poble". Aquí, la campanya emfatitza com els espais comuns es transformen en escenaris de records i tradicions familiars.

Amb un to igualment emotiu, la plaça explica la seva història: "No tinc una gran catedral gòtica, ni venen excursions a veure'm. Però per a tu, soc el més important del món. Perquè soc la plaça on el vas treure a ballar fa 38 anys i en què cada estiu feu un pas doble".

Anuncio Lotería de Navidad – Campaña verano 2024 - Tu mejor lugar del mundo - “Soy una plaza”

El piset de vacances

El tercer espot està dedicat al "piset de vacances". Aquest anunci destaca com fins i tot els espais més modestos poden ser el centre de grans moments i de felicitat.

El missatge és clar i entranyable: "Soc el típic piset de platja. Jo no estic a primera línia, què va. Tampoc tinc bany en suite. I la cuina diàfana, el que es diu diàfana, no és. Però sé que per tu soc més important que tot això. Perquè soc aquests 40 metres quadrats que des de fa 14 estius et donen la vida”.

Anuncio Lotería de Navidad – Campaña verano 2024 - Tu mejor lugar del mundo - “Soy un pisito”

Una campanya que aposta per la nostàlgia

La campanya d'estiu de la Loteria de Nadal 2024, que tindrà un cost de 386.000 euros, no només cerca vendre més butlletes, sinó també connectar amb l'audiència a un nivell emocional.

El president de Loterías y Apuestas del Estado, Jesús Huerta, ha subratllat que aquesta campanya segueix la línia de comunicació "emocional" iniciada l'any passat, posant en primer pla les històries personals i els llocs que han estat testimonis de tants moments especials.

A més, aquest any la campanya comptarà amb 8 milions més de dècims i repartirà 112 milions més en premis, augmentant les possibilitats que "el Gordo de Nadal" toqui en un d'aquests llocs tan especials.

➡️ Societat

Més notícies: