Muntatge amb un primer pla de José Luis Gil, un home difuminat i el bombo de la Loteria de Nadal

El dia que a un amic de José Luis Gil li va tocar El Gordo de la Loteria de Nadal

A un company de 'La que se avecina' li va canviar la vida

José Luis Gil, conegut com a Enrique Pastor a La que se avecina, porta sense aparèixer a la petita pantalla des del novembre del 2021. En aquestes dates, l'actor patia un ictus.

Des d'aquell moment, José Luis Gil intenta recuperar-se a casa acompanyat de la família. La seva filla, Irene Gil, és la que manté informats tots els seus seguidors del seu estat a través d'imatges a Instagram.

José Luis Gil sempre ha mostrat la gran harmonia que hi ha entre el repartiment de La que se avecina. I és que estan pendents de l'evolució de l'actor.

Muntatge de Nacho Guerreros i José Luis Gil posant somrient
Nacho Guerreros i José Luis Gil porten des del principi de 'La que se avecina' | e-noticies.cat, Europa Press, GTRES

No podem negar que tots s'ajuden en els moments difícils, però també estan junts en els moments feliços. I estem segurs que Gil està content de com Nacho Guerreros va arribar a canviar la seva vida.

La vida de Nacho Guerreros

Nacho Guerreros, més conegut com a Coque, és un dels actors que porta des del principi en les gravacions de La que se avecina. Però el camí per arribar a ser actor no li va ser gens fàcil.

L'actor va néixer a Calahorra, poble de La Rioja, i precisament ser d'allí és el que li va canviar la vida.

Nacho vivia a Madrid durant un Nadal. I per a sorpresa de tota la família, a Calahorra va tocar El Gordo de Nadal, que s'havia venut a gairebé tota la localitat.

Imatge de dues persones abraçant-se perquè els ha tocat la loteria
Nacho Guerreros va poder fer la carrera d'intèrpret gràcies a la Loteria | Europa Press

El número premiat era el 08103 i els seus pares havien adquirit diversos dècims. Per tant, es van emportar una gran quantitat de diners.

El futur de 'Coque'

Després d'haver guanyat aquest premi, Nacho Guerreros va obrir una botiga de disseny i decoració a Madrid. Però no només això, sinó que també va poder començar la seva vida en la interpretació.

L'actor va poder comprar els drets d'una obra i va començar la carrera al teatre. Fins que més tard, concretament el 2005, li va arribar la nominació com a millor actor de teatre per part de la Unió d'Actors.

Macarena Gómez, Nacho Guerreros i Rocío Marín en una foto promocional de la sèrie 'La que se avecina'
Nacho Guerreros ha arribat a la fama amb 'La que se avecina' | @macarenagomezofficial, Instagram

Gràcies a aquest reconeixement, Nacho va passar a interpretar diversos personatges en televisió, fins a arribar a La que se avecina. Sèrie que l'ha portat a la fama al nostre país.

Nacho Guerreros dona les gràcies al seu pare per haver-lo ajudat: "Si el meu pare no m'hagués prestat els diners, jo no hauria pogut fer la funció".